Кейти Пери обяви нов сингъл

След месеци намеци, Кейти Пери най-после разкри плановете си за музикално завръщане. 

Звездата съобщи с публикации в социалните мрежи, че на 11 юли ще зарадва феновете с песента “Woman’s World” - първи сингъл от предстоящия ѝ седми албум. Към информацията има и кратко клипче, в което певицата пее поп парчето, както и грабваща окото снимка към песента.

Подробностите около новия й албум, обаче, са оскъдни. Знае се,че суперзвездата почти е завършила седмия си студиен албум. Включените песни в него са най-личните в кариерата й, каза човек от обкръжението й. "През последните две години Кейти работи върху най-личния си албум. Тя го прави според собствените си условия и той е доста различен от всичко, което е издавала досега", сподели също неназованият източник.

 

 

Изминаха почти четири години, откакто Пери издаде "Smile", който излезе през август 2020 г.

Изпълнителката започна да подготвя почитателите си за новата си музикална ера миналия месец, след като приключи седемгодишния си ангажимент като член на журито в риалити предаването "American Idol". Тогава тя смени снимките в профилите си в социалните мрежи. През април Пери коментира пред Access Hollywood, че следващия ѝ албум ще бъде най-позитивният досега. 

"Все още не съм правила албум, който е вдъхновен от време в живота ми, в което се чувствам наистина много щастлива, завършена и изпълнена с любов. Понякога изпълнителите казват "О, това е скучно, трябва да правиш музика, която идва от по-мрачно място", но всъщност албумът е много весел, като чиста радост, и забавен, и игрив, и тържествен, като парти". 

Технически това ще бъде седми албум за звездата, защото тя издава първия албум в музикалната си кариера с рожденото си име Кейт Хъдсън през 2001 г., а музиката в него е със звучене на християнски рок - много далеч от следващите ѝ поп издания. Както е известно родителите на певицата са пастори и първите ѝ музикални изяви са в църкви. 


Свързани новини

Кейти Пери с поредно отличие

19.08.2024

Кейти Пери се забърка в скандал

15.08.2024

Кейти Пери пусна нов денс сингъл

12.08.2024

Кейти Пери разкри тайната

12.07.2024

Оригинално представяне от Кейти Пери

27.06.2024


flash