Търси в сайта...

Михаела Филева с обяснение в любов в новото си парче

Михаела Филева пусна нова песен, чрез която се обясни в любов… към музиката. Певицата представи за първи път новата си песен "La música" по време на Годишните музикални награди на БГ Радио. Тя я определя като "най-смелата и различна песен" в новия си албум 96.

Текста на парчето пише заедно с Вики Терзийска от "Мастило“.

''Много обичам новата ми песен, защото тя е едно своеобразно обяснение в любов към музиката. Текста написах заедно с Вики от Мастило и много ѝ благодаря за вдъхновението, защото отчасти тази идея беше нейна. Ако човек се заслуша по-повърхностно, всъщност ще си помисли, може би, че става въпрос за момиче, за жена. Ето сега го казвам за първи път - наистина е обяснение в любов към най-голямата ми муза, а именно музиката.'', споделя певицата.

Михаела Филева непрекъснато е в движение и творчески процес. "Цяло лято ще бъда в репетиционни процеси, буквално влизам в казармен режим, в който ставам в седем сутринта, спортувам, влизам директно в репетиции, приключваме късно вечерта и така всеки ден в продължение на повече от месец" – разкри още тя.


Свързани новини

Ново от Михаела Филева

14.06.2024

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума ѝ, 96

15.12.2023


flash