Кайли Миноуг представи нова песен смес между диско и кънтри

Дни след като навърши 56 години, Кайли Миноуг изненада феновете с нова песен. Парчето е заедно с кънтри изпълнителя Орвил Пек.

Австралийската певица и кънтри звездата се събраха на сцената на музикалния фестивал Outloud в рамките на тазгодишното събитие WeHo Pride 2024. По време на фестивала поп иконата зарадва публиката с най-големите си хитове, включително "Can’t Get You Out Of My Head" и "Padam Padam", а в средата на музикалния си сет покани Орвил Пек за дует. Двамата развълнуваха феновете с изпълнението на новото си блестящо диско парче "Midnight Ride" заедно с джиджей Дипло на сцената в Западен Холивуд в неделя.  Клип на техния дует се разпространи онлайн, а песента вече е достъпна за предварителна поръчка. 

Пек споделя, че песента е смес от диско и кънтри, защото има по малко от него и по малко от Кайли. По думите му по парчето отдавна се работи, но сега е дошъл моментът то да се появи. Според обща публикация на тримата изпълнители в Instagram, официалното му издаване ще бъде тази седмица.

"Midnight Ride" ще бъде част от предстоящия албум на кънтри изпълнителя "Stampede". В записа той си партнира със звезди като Елтън Джон и Уили Нелсън.

Новата песен беше представена, след като стана ясно, че Миноуг отново работи с продуцента Питър Райкрофт с псевдоним „Лостбой“ (Lostboy). Поп изпълнителката намекна за кънтри колаборацията по време на Британските музикални награди по-рано тази година, където получи специалната награда "Глобална икона". 


Свързани новини

Нова песен от Кайли Миноуг

15.07.2024

На върха на кариерата си

26.06.2024

Великолепна комбинация

20.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Скоро нещо ново от Кайли Миноуг и Сиа

31.01.2024


flash