Нови дела грозят Мадона - заради твърде сексуални изпълнения на сцената

Като ѝ е тръгнало на дела на Мадона, няма спиране. Сега я грози ново такова, този път от раздразнен фен, според когото нейното турне "Celebration" било прекалено сексуално и неуважително към феновете.
 
 
Ранимото цвете се казва Джъстин Липелес и според обвиненията, които е отправил към звездата, посетителите на концерта са били направени свидетели на "порнография без предупреждение" и са били "принудени да гледат жени с голи гърди на сцената, които симулират сексуални сцени". Той още твърди, че Мадона е окуражавала хората в публиката да се събличат, макар че според останалите фенове, причината не е имала сексуален подтекст, а е била свързана с високите температури по време на концерта в залата (Мадона вече е коментирала, че предпочита жегата и е влизала в пререкание с екипа си, който е пускал климатиците на ниски температури).
 
Мадона се скара на инвалид по време на концерт
 
Липелес имал претенции също и към самия концерт, тъй като в делото му се посочват още оплаквания от забавянето на началото на шоуто, твърдения, че звездата пее на плейбек, както и вече споменатите високи температури, които, според него, довели до това на него и други посетители да им прилошее.
 
През април беше прекратено друго дело срещу Мадона, за три забавени шоута, което, твърдеше обвинението, резултирало в това, че фенове, които "трябвало да стават рано за работа на следващия ден имали проблем да намерят транспорт до вкъщи след концерта".
 
Мадона преживя неприятен инцидент по време на турнето си
 
Независимо от това обаче, Мадона наскоро приключи с огромен успех цикъла на турнето "Celebration", с концерт пред 1.6 милиона човека на плажа Копакабана в Рио де Жанейро - най-мащабният в цялата ѝ кариера.

Свързани новини

Мадона: "LaDolceVita"

21.08.2024

"Кое е това момиче?"

19.07.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона с нов гаф

13.03.2024

Мадона и Памела Андерсън на една сцена

26.02.2024


flash