Ofenbach добавят щипка тик-ток свежест в новия си сингъл "feelings don't lie"

С над 4 милиарда стриймвания в кариерата си, поредица от хитове - "Overdrive", "Wasted Love", "Head Shoulder Knees & Toes", "Be Mine" и сертификати в цяла Европа, Ofenbach – най-слушаната френска група в света, се завръща с новия сингъл "feelings don't lie".
 
 
От началото на кариерата си Ofenbach са създали невероятна поредица от хитове, превръщайки се в един от най-големите музикални експорти на Франция. В началото на 2024 г. Сезар и Дориан прекараха цели 3 месеца в Лос Анджелис, работейки с невероятни артисти и откриха новото си звучене. Идва нова ера: вече завладели Европа, Ofenbach са готови да достигнат до нова публика и да превземат света: "Докато се впускаме в това пътуване, нашата отдаденост към феновете ни остава непоклатима. Вълнуваме се да ви вземем с нас, докато изследваме нови хоризонти, разширявайки границите на нашата креативност."
 
 
Парчето е с участието на американската тик-ток инфлуенсърка, певица и автор на песни Сейлъм Елийз, най-известна със своите хит сингли "Mad at Disney" и "PS5". Тя също така е съавтор на песни за изпълнители като Бела Порч и Деми Ловато.
 

Свързани новини

Ofenbach с нов сингъл

02.03.2023

Ofenbach пуснаха дебютния си албум

11.11.2022

Ofenbach и Disciples на EXIT 2022!

03.06.2022

#FreshNewMusic тази седмица

29.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

03.12.2021


flash