Българо-полската певица Blanka с нов сингъл - "If U Want Me"

Празнувайки своя 25-ти рожден ден, полската суперзвезда от български произход Blanka представя новия си сингъл, наречен "If U Want Me", с амбицията да завладее това лято.
 
Изпълнителката, издала няколко хитови сингъла, като "Solo", "Boys Like Toys", "Rodeo" и "Cara Mia", не мисли да забавя темпото. Финалистката от конкурса за песен на Евровизия 2023 представя най-новия си сингъл „If U Want Me", а излизането му съвпада с обявяването на първото официално лятно турне на Blanka в Полша.
 
 
"If U Want Me" говори за откриването на истинската любов. Това е песен, която е много близка до сърцето на Blanka. Разказва историята на желанието да с някого, който е много по-красив душевно. За щастие се събуждате точно навреме, за да видите истинската същност на човека, в когото сте вярвали толкова много. Оказва се, че не е нищо повече от страхотна първа среща или приятно пътуване с кола, но зад всичко това се крият лъжи и нищо повече. Сега разбирате, че всичко е било просто прикритие и този човек никога не е мислил сериозно за вас.
 
Blanka е една от най-големите поп звезди в Полша, известна със своите завладяващи сценични изпълнения. Нейните песни са натрупали над 194 милиона слушания в световен мащаб и 1 милиард гледания в TikTok. Blanka е и единственият полски изпълнител, който успява да стигне до британските класации през последните десет години. 

Свързани новини

Blanka с нова песен

22.02.2024

Тиктокърът вдига парчето на друго ниво

24.08.2023

Blanka се завръща с нова песен

10.07.2023

Blanka представи сингъла си "Solo"

17.11.2022


flash