VICTORIA слага край на тъжното лято със "sad girl summer (not again)"

VICTORIA, която наскоро подписа с Warner Music Полша / SEE (Югоизточна Европа), издава новия си сингъл "Sad Girl Summer (Not Again)". 
 
Тази песен се потапя във възходите и паденията на разбитото сърце, устойчивостта и намирането на сила в себе си. С перфектна продукция, парчето демонстрира изключителния талант на VICTORIA като вокалист и автор на песни, както и нейния огромен потенциал да пробие на международно ниво. 
 
 
VICTORIA е съавтор на парчето, което е записано в "Garden Studio" в Стокхолм, Швеция. Това е много лична песен за нея, както тя изразява със собствените си думи, изпращайки послание до всички момичета по света: "sad girl summer (not again)" е много близка до мен песен. Само три дни преди да вляза в студиото в Стокхолм, преживявах раздяла. Това ме разби и не бях в състояние дори да мисля за писане на музика. Но тогава чух първите акорди на песента и те ме удариха, внезапно бях пълна с вдъхновение. Аз и моят екип създадохме цялата песен само за четири часа, случи се наистина много бързо. Взех цялата болка и я превърнах в нещо красиво, изразявайки го чрез изкуството си. И да ви кажа, това е моето парче, защото се свързва директно с душата ми.
 
Става въпрос за това  да дадете всичко от себе си на някого, който в крайна сметка ви приема за даденост, който изчезва без обяснение, вместо да поправи нещата, оставяйки ви да се чувствате безполезни. Това е за всички момичета, които са били изоставени от някого, а после той се е появил отново, сякаш нищо не се е случило. След това изчезва отново, оставяйки ви да се съмнявате в себе си заради техните собствени проблеми. С тази песен искам да бъда вдъхновението и мотивацията за всеки, който е изправен пред  подобни ситуации. Не сте сами и струвате много повече от някаква нестабилна връзка. Вярвайте в себе си и никога не позволявайте на никого да ви кара да се чувствате по друг начин. Не се задоволявайте с по-малко, само за да сте с някого. Светът е голям и красив. Насладете му се, живейте в момента и усетете своята сила."
 
Песента със сигурност ще плени публиката със своята запомняща се мелодия, трогателен текст и сурова емоционална дълбочина. С докосващ припев и резониращ със слушателя текст, "sad girl summer (not again)" се превръща във вашия саундтрак за освобождаване от токсични връзки и преоткриване на вътрешната ви сила. Става дума за това да изразявате чувствата си, да се изправите отново и да прегърнете пътуването си към изцелението и себеоткриването.
 
Изпълнен с ритмични бийтове и прочувствените вокали на VICTORIA, "sad girl summer (not again)" с лекота съчетава същността на мрачния поп с автентична емоционална дълбочина. Това е музикално приключение, което насърчава слушателите да танцуват през сълзи и да станат по-силни.
 
Но "sad girl summer (not again)" не е просто песен; това е напомняне за устойчивостта и силата  на момичетата. Показва, че независимо колко трудни стават нещата, винаги има надежда. Служи като напомняне на слушателите, че заслужават повече и че имат силата да се освободят от токсичните връзки и да знаят собствената си стойност. Така че увеличете силата на звука, оставете музиката да приповдигне настроението ви  и намерете комфорт в собствената си история.

Свързани новини

Прекрасна среща

12.06.2024

Да се готвят София и Пловдив

16.04.2024

Ново от VICTORIA

23.02.2024

Коледна изненада

28.11.2023

Певицата с нов личен проект

04.10.2023


flash