Търси в сайта...

Чарли Пут пусна новия си сингъл "Hero"

Чарли Пут се завръща с новия сингъл "Hero", продуциран от него и написан съвместно с Джон Байрън, Джак Рошон и дългогодишния им сътрудник JKash. 
 
 
"Hero" е първото издание от дългоочаквания четвърти студиен албум на Пут –  първият му след CHARLIE (2022), който включва платинено сертифицираните хит сингли "Light Switch" и "Left and Right" с участието на Jung Kook от BTS. До момента той е събрал над 35 милиарда стриймвания в кариерата си, девет мултиплатинени сингъла (включително "Attention", "How Long", "We Don't Talk Anymore" и други), четири номинации за награда Грами", три музикални награди на Billboard, награда "Изборът на критиците" и номинация за "Златен глобус".
 
През последните няколко месеца Пут също така направи изпълнение в чест на Елтън Джон и Бърни Таупин на концерта на наградите "Gershwin" за популярна песен за 2024 г. и изпълни собствената си 14-кратно платинена песен "See You Again" на церемонията по връчването на наградите "Breakthrough Prize" за 2024 г.
 
Пут продължава да бъде един от най-отдадените хитмейкъри в музикалната индустрия и един от най-търсените сътрудници в различни жанрове – най-скоро в света на K-pop музиката, като съвместно продуцира, написа и участва в последния сингъл на Stray Kids –  "Lose My Breath". Той също така продуцира и написа "Like That" за BABYMONSTER. 
 

Свързани новини

Ново от Чарли Пут

18.08.2023

Най-добрата селeкция #FreshNewMusic

07.10.2022

Нов албум от Чарли наесен

15.07.2022

Чарли Пут с нова песен

29.06.2022

Чарли Пут за болката от раздялата

04.05.2022


flash