Любо Киров взривява сцената на Sofia Live Club за 15-тия рожден ден на заведението

На 14-ти юни Любо Киров ще разтърси цената на Sofia Live Club със специален концерт по повод 15-тия рожден ден на легендарния клуб. 
 
За 15 години Sofia Live Club се превърна в истински дом на музиката и стана неразделна част от културната общност на София. Утвърди се като един от водещите и най-големи клубове за жива музика в София, подарил на меломаните хиляди специални мигове с музиканти от цял свят. През всичките тези години вратите на клуба са били широко отворени и за много млади  талантливи музиканти, на които сме подали ръка и подкрепили безусловно.
 
Празникът на 14-ти юни ще бъде повече от специален, дори двоен. По повод рождения ден на клуба Любо Киров ще представи ексклузивно най-новия си албум Ново сърце.
 
След успеха на Целуни ме, който се превърна в най-продавания български поп албум на 2022 г., Любо Киров е готов с Ново сърце. Отново автор на всички текстове и мелодии, той запазва творческия екип, с който работи от дълги години, вклюително в лицето на Ангел Дюлгеров, композитор на музика и аранжор на почти всички тракове в албума. Интересни колаборации оцветяват картините в този албум от 9 песни. Участие взимат Михаела Маринова, Moreno, Жени Лечева и Иван Лечев. Изненади очакват всички почитатели на българската музика и на Любо Киров.
 
"Още по-зряло отношение проявихме във всички песни. Радвам се, че имам свободата да взимам смели решения спрямо музиката, текстовете и аранжиментите, които предлагаше Ангел Дюлгеров. Знам, че отново някои песни ще ви накарат истински да се радвате, дори да плачете от емоции, които аз самият преживявах, записвайки този албум!", споделя Любо Киров.
 
С концерт-промоцията на 14-ти юни, Любо Киров ще завърши цикъла от клубни участия и ще даде старт на националното си "Ново турне 2024". Билети за концерта в мрежата на Eventim и партньорските каси.
 

Свързани новини

Обявиха допълнителна дата

18.09.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Любо Киров с видеопремиера на живо

03.07.2023

Нов вариант на сингъла от 2001

16.06.2023

Звездата тръгва на турне през лятото

05.05.2023


flash