Балет DIVA с нов благотворителен танцов спектакъл - "Temptation in Black"

Хореографът Зорница Петрова от професионален балет DIVA представя новия си благотворителен танцов проект - "Temptation in Black", на 27 април в столичния клуб "Joy Station". 
 
Артистичният създател на "DIVA ZONE" Зорница и професионалните артисти от балета ще оставят столичната публика бездиханна с невиждан досега колоритен спектакъл на естетиката и сетивата, обединяващ различни танцови култури и стилове.  
 
 
Поставената от Зорница цел на танцовия проект "Temptation in Black" е безвъзмездна, висока и категорична. Защото е хуманна – да бъде спасен един човешки живот. Събраните средства от продажбата на билетите за събитието ще помогнат на дъщерята и майка Десислава Гичева отново да стъпи на крака и да продължи живота си напред.
 

Десислава преди                                                 ... и сега
 
Вече две години 40-годишната Деси е прикована в инвалидна количка заради рядко срещана киста, увредила гръбначния ѝ стълб. Проблемът е разрешим с изключително тежка и деликатна оперативна намеса в клиника в Кипър, чиято цена е непосилна за сплотеното семейство на младата жена - нужната сума за сложната интервенция е в размер на 150 000 лв. Почти напълно парализираната Деси, 21-годишната ѝ дъщеря Пламена и половинката ѝ Веселин с помощта на приятели и добри хора до началото на тази седмица, 22.04.2024 г., са успели да съберат близо 104 000 лв.
 

Десислава с дъщеря ѝ Пламена
 
Благотворителната кауза, подета от страна на хореографа Зорница за спасяването на Деси, е оригинална и нестандартна като идея и сценично присъствие. В новият танцов проект на DIVA ще участват най-добрите двойки по латиноамерикански танци, хип-хоп и street танцьори, класически и модерен балет, Afro и Break Dance майстори, които ще преобразят и обогатят танцовата сцена.
 
 
"Temptation in Black" е огнено и елегантно, чувствено и пламенно сценично представление за ценители, създадено специално за хуманната кауза. А самият спектакъл, който е първата сценична изява от чисто новия бранд "Blaze Brilliance" на балета, задължително ще продължи своя артистичен живот и занапред, за да може отново да радва и да помага на хората. 
 
 
85% от събраните средства чрез продажбата на билетите, както и 100% от дарителските кутии, каквито ще има на място в клуб "Joy Station" в Студентски град на 27 април, ще отидат в помощ на Деси за предстоящата ѝ операция. Всеки, който има възможност да помогне, може да внесе съответната сума, с която ще подкрепи младата жена чрез дарителската ѝ сметка в Уникредит Булбанк: BG12UNCR70001525688895, фондация "Докосни с Любов".
 
 
Заповядайте, споделете доброто и с приятели!
27.04.2024 г., гр. София,
20 ч., клуб "Joy Station", Студентски град
 

Зорница Петрова

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Честито!

25.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024


flash