R3HAB и Джейсън Деруло издадоха съвместния сингъл "Animal"

R3HAB и Джейсън Деруло обединяват сили за една от най-вълнуващите колаборации за 2024 г. - денс-поп кросоувър парчето "Animal".
 
Песента ще разгорещи клубовете, дори преди лятото да е настъпило. Парчето е образцово сливане на високоенергийното, динамично електронно излъчване на R3HAB и Деруло, който носи характерния си секси поп стил. Започвайки с прочувствени вокали и завладяващ хаус ритъм, "Animal" веднага задава тон за вълнуващо добро прекарване с някой специален човек. R3HAB наслоява искрящи енергични мелодии, което прави забавна песента, подходяща за радиото или танцуване цяла нощ. 
 
 
"Джейсън и аз нахвърляхме различни идеи от няколко години в търсене на перфектното съвпадение. Тогава той ми изпрати "Animal" и всичко бързо си дойде на мястото. Този запис е перфектен мост между моята денс визия и вдъхновяващия му поп. Той е един от определящите артисти на нашето поколение, страстен в работата си и има ясна артистична визия, която кара творческия процес да протича. Беше страхотно да работим заедно и се надяваме да харесате "Animal" толкова, колкото и ние - да я направим.", казва R3HAB.
 
А Деруло добавя: "R3HAB и аз имахме няколко страхотни ремикса и това беше естествена следваща стъпка - да направим цял запис заедно. Имахме различни идеи известно време, преди да се спрем на "Animal." След това всичко се оформи лесно и се радваме най-накрая да го споделим със света." 

Свързани новини

Клипът е сниман в ласвегаския "Voltaire"

10.04.2024

Неочакван дует

26.01.2024

Коледни звънчета

22.11.2023

Обещавал успех срещу секс

06.10.2023

Джейсън Деруло с нов хит

20.07.2023


flash