Новата хитова заявка на Дуа Липа - "Illusion"

Дуа Липа издава новия сингъл "Illusion" от предстоящия си трети албум Radical Optimism, който ще бъде издаден на 3 май. 
 
""Illusion" беше първата песен, върху която Керълайн Ейлин, Дани Харл, Тобайъс Джесо Дж., Кевин Паркър и аз работихме заедно и тя наистина разчупи леда", споделя Дуа. "Става дума за това да знаеш в какво се забъркваш, но да останеш непоклатим. Шегата е, че е забавно е да играеш с някого в неговата собствена игра, защото в крайна сметка няма да успееш да се поддадеш на илюзията."
 
 
Режисирано от Тано Муино, музикалното видео към "Illusion" включва Дуа заедно с танцьори, гмуркачи и синхронни плувци в "Piscina Municipal de Montjuïc" в Барселона, Испания. Видеото кулминира с изкачването на Дуа по кула, като препратка към скандалната каталунска традиция. Емблематичният басейн послужи като място за музикалния видеоклип "Slow" на един от любимите поп идоли на Дуа - Кайли Миноуг.
 
Зашеметяващата и вълнуваща песен следва "Training Season" и "Houdini", които са от предстоящия албум на Дуа – Radical Optimism.
 
Дуа наскоро обяви първата серия от дати за турне в подкрепа на албума с концерти в Берлин, Пула и Ним през юни, които бяха разпродадени веднага. Освен това Дуа ще изнесе шоу в емблематичната зала "Royal Albert Hall" в Лондон на 17 октомври.
 
Вдъхновен от себеоткриването на Дуа, Radical Optimism е албум, който се докосва до чистата, радост и щастие от това да имаш яснота в ситуации, които някога са изглеждали невъзможни. Трудното сбогуване и уязвимото начало, които преди са заплашвали да смажат душата ви, се превръщат в успех, когато изберете оптимизма и започнете да се движите с благодат през хаоса. Албумът пренася своя слушател в един мечтателен поп свят, богат на музикалност, лирично непримирим и звуково освобождаващ.
 

Свързани новини

Дуа Липа с восъчна фигура

19.03.2024

Нов хит сингъл от звездата

19.02.2024

Скоро ''Тренировъчен сезон'' от Дуа Липа

31.01.2024

Ето кой ще пее на наградите Грами

24.01.2024

Дуа Липа заряза режисьора

06.12.2023


flash