Шакира разкритикува филма за Барби, синовете ѝ го мразели

В интервю за сп. Allure певицата обясни, че според нея филмът предавал посланието си по грешен начин и "мъжете и жените имат точно предназначение в обществото, като едното не трябва да е за сметка на другото", пише life.dir.bg.
 
По нейни думи и синовете ѝ Саша и Милан не одобрявали филма. "Имам две момчета. Искам те да се чувстват силни и същевременно да уважават жените", заяви Шакира. "Синовете ми абсолютно намразиха филма. Според тях е обезмъжествяващ. И в определена степен съм съгласна."
 
"Харесвам попкултурата, която се опитва да овласти жените, без да лишава мъжете от възможността да бъдат мъже. Вярвам, че трябва да дадем на жените всички качества и да им повярваме, че могат да се справят с всичко, без да губят същността си, без да губят женствеността си", обясни звездата и добави: "Смятам, че мъжете и жените имат определена цел в обществото. Ние се допълваме взаимно."
 
 
Иначе "Барби" е сред най-печелившите филми на всички времена, спечелил 1,4 млрд. долара в световен мащаб. Филмът показва монолог на актрисата Америка Ферера за очакванията, които обществото поставя към жените, което в крайна сметка вдъхновява останалите Барби-та да се разбунтуват. 

Свързани новини

Горещата колумбийка с нов албум

25.03.2024

Шакира с нов албум след седем години

16.02.2024

Фен на Шакира: "Тя е моя съпруга"

17.01.2024

Увековечиха я!

02.01.2024

Нейната гледна точка

28.11.2023


flash