Посрещаме Лени Кравиц за концерт на Морската гара у нас!

Лени Кравиц обяви предстоящото си турне "Blue Electric Light Tour" за 2024, което ще дойде и в България, Бургас, на Морска гара на 6 август
 
Билетите влизат в масова продажба на 25 март на TicketStation.bg. Предварителната продажба за членове на Fest Club започва в събота, 24 март.
 
Вечeн. Експлозивeн. Романтичeн. Вдъхновяващ. Как иначе да опишем Blue Electric Light, 12-ия студиен албум на Лени Кравиц? Кравиц пише и записва албума, в който майсторският му дълбок соул рокендрол е отново налице, в собственото си студио на Бахамите. Като безмилостно творческо динамо – като музикант, автор на песни, продуцент, актьор, автор, дизайнер – той продължава да бъде глобална мощна енергия в музиката, изкуството и културата. 
 
Първия сингъл от колекцията, който чухме, беше "TK421". Още един - "Human", дебютира тези дни в късното шоу на Джими Фалън и вече имаме и официалното му аудио:
 
 
Blue Electric Light е вълнуваща колекция от песни, която надгражда този популярен имидж и е още едно допълнение към образа на човека, чиято музика, както и неговата емблематична естетика, продължават да вдъхновяват милиони по света. В албума талантите на Кравиц като автор, продуцент и мултиинструменталист продължават ярко да се показват, тъй като той пише и изсвирва повечето инструменти сам, с помощта на дългогодишния си китарист Крейг Рос. 
 
В крайна сметка, Лени създава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, но и същевременно стои стабилно в пулса на 21-ви век и отвъд него. 
 

Свързани новини

Залата на славата на рокендрола

13.02.2024

Lenny Kravitz с нова колекция мебели

02.10.2015

Lenny Kravitz - "Sex"

29.07.2014

Лени Кравиц отлага концерта си в София

23.08.2012


flash