Дуа Липа вече е част от музея "Мадам Тюсо"

Певицата Дуа Липа се присъедини към звездите, които музеят за восъчни фигури ''Мадам Тюсо'', е увековечил.
 
Музеят за восъчни фигури в Орландо представи тази седмица копие на 28-годишната звезда от восък, създадено в чест на нейното турне "Future Nostalgia". Моделът е облечен с електрикаво розово дантелено боди и дълги ръкавици в тон, реплика на облеклото, с което певицата танцуваше и пееше на сцената на успешната си музикална обиколка през 2022 г. Едната ръка на фигурата е вдигната нагоре и разкрива част от татуировките на Дуа Липа. 
''Когато светът спря през 2020 г. Дуа Липа беше първият артист, който направи необходимото, за да накара всички нас да продължим да танцуваме в домовете си, а именно - издаде хитовия си албум "Future Nostalgia"”, заяви главният мениджър на музея "Мадам Тюсо" в Орландо. ''Тази фигура е любовно писмо до една суперзвезда и един албум, които поддържаха ведростта на духа ни в една безпрецедентна ситуация. Нейното въздействие върху поп музиката е вдъхновяващо. Затова с добавянето ѝ в изложбата на "Мадам Тюсо" в Орландо честваме нейното неоспоримо влияние върху културата и музиката по света''. 
 
Издаден в самото начало на пандемията от Ковид-19, "Future Nostalgia" достигна до номер 3 в Billboard 200 през март 2021 г., почти цяла година след дебюта си в класацията. Той произведе два от най-големите сингли на Dua до момента - "Levitating" и "Don't Start Now", като и двата достигнаха номер 2 в Billboard Hot 100.
 
 
В сряда (13 март) звездата от "Аргайл" обяви, че нейният дългоочакван трети албум "Radical Optimism" ще излезе на 3 май. Тя също така разкри списъка с песни и обложката на проекта, която показва невъзмутимата Dua Lipa във водата, докато към нея се приближава перка на акула.

Свързани новини

Сингълът е от албума Radical Optimism

16.04.2024

Нов хит сингъл от звездата

19.02.2024

Скоро ''Тренировъчен сезон'' от Дуа Липа

31.01.2024

Ето кой ще пее на наградите Грами

24.01.2024

Дуа Липа заряза режисьора

06.12.2023


flash