Търси в сайта...

Райън Гослинг, Джон Сина и кучето Меси откраднаха шоуто на "Оскар"-ите

Телевизионната аудитория на церемонията за наградите "Оскар" в неделя в САЩ достигна най-високо ниво от четири години. Шоуто е гледано от близо 19,5 милиона души. Аудиторията се е увеличила с четири на сто в сравнение с миналата година, когато 18,8 милиона души бяха гледали церемонията.
 
Моментът, който едва ли някога ще се повтори, е пърформансът на актьора/кечист Джон Сина, който се качи гол на сцената, за да връчи отличието за най-добри костюми. Номерът му беше координиран с водещия на Оскарите Джими Кимъл, който припомни, че през 1974 г. гол мъж е притичал на сцената малко преди Елизабет Тейлър да получи наградата си за най-добра актриса.
 
 
Сина трябваше да влезе в ролята на неизвестния нудист от 74-та, като шегата беше, че точно преди да повтори ексхибиционистичната сценка, го е хванала сценичната треска. Сина се появи на сцената чисто гол, с изключение на чифт чорапи и стратегически поставен плик с името на победителя, и предизвика гръмотевичен смях. Обявяването на наградата за дизайн на костюми едва ли ще бъде забравена тази година, благодарение на представянето на Джон Сина.
 
"Мъжкото тяло не трябва да бъде смешно", каза кечистът. "Моето е", отговори Кимел и с това се получи един от най-смешните скечове на вечерта.
 
 
Танцовото шоу на Райън Гослинг наелектризира цялата публика. Изпълнението на номинираната за оригинална песен "Аз съм просто Кен" от филма "Барби" започна иззад гърба на колежката му Марго Роби, която не можеше да овладее смеха си, докато той пееше в ухото ѝ. По време на песента актьорът, облечен изцяло в розов смокинг, слезе сред колегите си и подаде микрофона на Грета Гъруиг, Марго Роби и Ема Стоун, които припяваха куплетите заедно с него.
 
 
А когато Ема Стоун спечели "Оскар" за най-добра главна женска роля, актрисата заяви, че роклята ѝ се е скъсала и обвини за това вълнението си от изпълнението на Гослинг.
 
 
А тази година освен хора, в Dolby Theatre се появи и куче. Номинираният за най-добър филм "Анатомия на едно падане" се похвали със звезда с четири крака. Меси, черно-белият бордър коли, който играе кучето Снуп във френската съдебна драма, беше на церемонията, седнал на плюшен червен стол с черна папийонка около врата.
 
 
Гослинг също изглеждаше доволен да види Меси отново, след като преди това се запозна с него на обяда на Оскарите миналия месец.

Свързани новини

Лейди Гага разби клишето на Оскарите

13.03.2023

Оскари 2023: победителите

13.03.2023

Финални прогнози преди Оскарите

10.03.2023

Риана ще пее на церемонията

24.02.2023

За Джон Уилямс и още рекорди на Оскарите

27.01.2023


flash