Търси в сайта...

New Kids on the Block се завръщат с нов албум

Бой бандата от 80-те години New Kids on the Block обяви официално, че се събира отново, съобщава dir.bg. Джонатан Найт, Джоуи Макинтайър, Джордан Найт, Дани Ууд и Дони Уолбърг съобщиха на феновете си, че съвсем скоро им предстои да издадат първия си албум от повече от десетилетие насам.
 
Съвсем логично албумът носи името Still Kids. Очаква се да бъде издаден на 17 май. "Той е за надеждата, възможностите и за това да бъдем себе си", каза в изявление Дони Уолбърг. "Това е и най-зрелият албум, който някога сме правили", обясни той. Певецът е творчески директор на албума, както и съавтор на половината от 14-те песни в траклиста. Един от водещите сингли в албума е озаглавен "Kids" - поп парче, което ще пренесе феновете на групата отново в 80-те. По думи на бандата песента е посветена на това да се възползваш максимално от времето, с което разполагаш.
 
 
Малко след появата на Still Kids, New Kids on the Block ще тръгнат на турне. "2024 Magic Summer" ще направи спирки в цяла Северна Америка от юни до август, съобщава сп. Rolling Stone.

Свързани новини

Global Music Report - резултатите

22.03.2024

Бебе на хоризонта!

18.03.2024

"Музикалните навици на българите"

26.02.2024

Латино звезда е ''Жена на годината''

20.02.2024

Кой спечели на фестивала в Сан Ремо?

15.02.2024


flash