Михаела Филева и Дара Екимова представиха дуета "Всичко е било за добро"

Две от най-актуалните дами в съвременната българска музика подаряват на феновете си уникална обща песен с потенциал на тотален хит. 
 
Талантливите изпълнителки написват "Всичко е било за добро" заедно с музикалния продуцент Густен Далквист по време на творческия лагер за създаването на последния албум на Михаела 96, а във финалните щрихи на парчето се включва и Веселин Ценов.
 
 
Симпатиите между двете певици са публично известни и обединяването на талантите им в общ проект е очаквано музикално събитие. Още с излизането на албума 96, слушателите определиха "Всичко е било за добро" за любимо парче и предположиха, че съвсем скоро ще се радват на негова видео версия.
 
За работата си по клипа на песента режисьорът Бойко Щонов споделя: "Имам голямото удоволствие да съм работил и с двете, и знам колко са прекрасни и поотделно. Търсех контраст между видеото и общото усещане на песента, който да дава възможност на въображението на зрителя да го интерпретира през своята призма. Впечатлен съм колко професионално се справиха с изпълнението на танго, въпреки малкото време за репетиции, с което разполагахме."
 

Свързани новини

Нова песен, нов хит

07.05.2024

Роби представи нов албум с колаборации

29.04.2024

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Парчето е част от албума ѝ, 96

15.12.2023


flash