Калвин Харис се отказва от диджейството на 50

Продуктивният продуцент и диджей Калвин Харис, който навърши 40 години през януари, разкри, че планира да спре да се изявява на живо, когато навърши 50 години.
 
Той сподели пред британското радио Capital Dance: ''Винаги съм казвал, че след като надхвърля 50, не мога да се гледам като диджей, човече.'' Когато водещият Питър Далтън, известен като MistaJam, посочи, че британският диджей Карл Кокс все още прави изпълнения на живо на 61 години, Калвин каза: ''Това е определен тип диджейство. В по-комерсиален план става малко… малко подозрително.''
 
 
''Мисля, че бих предпочел да съм в студиото, създавайки мелодии. Мисля, че това е мястото, където се крие по-голямата част от таланта ми, да правя песните да звучат добре. Така че, бих искал да накарам записите на други хора да звучат добре.'', споделя още Калвин Харис. Той също така разкри, че планира да работи повече върху продуцирането на други артисти през следващите няколко години. 
 
Диджеят сподели още, че би се радвал да се събере отново с Риана, докато преразглежда "няколко по-стари сътрудници". Калвин си партнира с Rag'n'Bone Man за втори път в новия сингъл "Lovers In A Past Life" и се забавлява да се свързва отново с познати лица. Запитан дали може да си партнира отново с Риана в бъдеще, той отговори: ''Това е мечта''. Дуото преди това е работило заедно върху ''We Found Love'' и ''Where Have You Been''.
 
 
Междувременно Калвин и Ели Гулдинг са готови да свирят за първи път заедно на наградите БРИТ. Очаква се диджеят и поп звездата да изпълнят своя мега-хит "Miracle" на церемонията по награждаването в лондонската The O2 Арена на 2 март. Двойката преди това си сътрудничи по денс-поп химните ''I Need Your Love'' през 2012 г. и ''Outside'' през 2014 г.

Свързани новини

Пет години по-късно

21.02.2024

"Miracle": Ели Голдинг ft. Калвин Харис

04.04.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Диджеят-суперзвезда стана земеделец

02.02.2022


flash