Калвин Харис и Rag’n’Bone Man с нова колаборация: "Lovers in a Past Life"

Съвместното парче на Калвин Харис и Rag’n’Bone Man е озаглавено "Lovers in a Past Life" - бърз хаус-поп, грабващ от първо слушане. 
 
"Lovers in a Past Life" идва пет години, след като двамата артисти накараха всички да танцуват на съвместния им хит "Giant", който получи милиони превъртания по всички аудио- и видеоплатформи, както и платинен статус. И това е преди да припомним, че песента получи номинация за "Най-добър сингъл" на наградите BRIT през 2020 година. Така че хитово звучене не само не е изненада от дуета - всички вече го очакват.
 
 
Новият релийз следва хит сингъла на Калвин "Desire" със Сам Смит и платинения сингъл "Miracle" с Ели Гулдинг, който прекара осем седмици на №1 в Обединеното кралство, слушан е 850 милиона пъти по целия свят и му донесе скорошна номинация за "Грами" в категорията "Най-добър поп денс запис", както и номинации за BRIT в категорията "Поп изпълнение", "Денс изпълнени" и "Песен на годината".
 
 
Rag’n’Bone Man пък изгря на музикалния небосклон с четири пъти платинения си албум human (2017), а през 2021 пусна и следващия си №1 албум, Life by Misadventure.
 

Свързани новини

Калвин Харис е категоричен...

27.02.2024

"Miracle": Ели Голдинг ft. Калвин Харис

04.04.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Rag’n’Bone Man в нова песен

17.03.2022


flash