Дуа Липа приключва с неудачните срещи в "Training Season"

Дуа Липа пусна "Training Season", втори сингъл от предстоящия ѝ албум, който ще излезе по-късно тази година. Заедно с парчето, Дуа пуска музикалния видеоклип към него.
 
Говорейки за парчето, Дуа споделя: "Бях на поредица от лоши срещи и последната беше последната капка. На следващата сутрин пристигнах в студиото при Керълайн (Ейлин) и Тобайъс (Джесо Джуниър), които ме питаха как е минало всичко и аз веднага обявих, че "TRAINING SEASON IS OVER" и като най-добрите разговори-разбори с вашите приятели на деня "След", с много смях ни накараха да сътворим това."
 
 
"И въпреки че очевидно става дума за това чувство, когато просто сте напълно готови да казвате на хората… по-специално мъжете в този случай, как да се срещат и държат правилно с вас; става въпрос и за това, че моят тренировъчен сезон е приключил и че пораствам с всяко едно ново преживяване. Никога не съм чувствала по-голяма увереност, яснота или сила. И въпреки че може да се окаже, че тренировъчният сезон никога не е свършил за всеки от нас, започвате да виждате красотата в намирането на този човек, с когото да го преживеете. Спираш да търсиш обучаемите и започваш да се интересуваш повече от това да имаш някого там, където си, и с когото да растеш.", добавя тя.
 
Режисирано от Винсънт Хейкок, видеото към "Training Season" започва с гласовата поща на Дуа, залята с извинителни съобщения и заявки за втори шанс. Докато песента продължава, певицата седи сама, заобиколена от мъже, борещи се за вниманието ѝ, докато стаята започва да се върти в хаос. 
 
 
По-рано този месец Дуа откри 66-те годишни награди "Грами" със завладяващо изпълнение с микс от нейни песни: "Training Season", "Dance The Night" и "Houdini". Дуа ще се завърне на сцената на наградите BRIT на 2 март, където е номинирана за три награди, включително за: "Изпълнител на годината", "Най-добро поп изпълнение" и "Песен на годината за "Dance The Night".
 

Свързани новини

Сингълът е от албума Radical Optimism

16.04.2024

Дуа Липа с восъчна фигура

19.03.2024

Скоро ''Тренировъчен сезон'' от Дуа Липа

31.01.2024

Ето кой ще пее на наградите Грами

24.01.2024

Дуа Липа заряза режисьора

06.12.2023


flash