Дженифър Лопес в прозрачна зодиакална рокля на премиерата на ''This Is Me...Now''

Във вторник се състоя премиерата на филма на Дженифър Лопес ''This Is Me...Now: A Love Story'' в Dolby Theatre в Лос Анджелис. На събитието изпълнителката, разбира се, беше придружена от своя съпруг Бен Афлек.

Джей Ло отново събра погледите с избора на тоалет за премиера на филма. Тя беше заложила на прозрачна черна зодиакална рокля без презрамки от модната колекция есен/зима 2022 на Zuhair Murad. Полата на роклята беше обемна А-силует, дълга до пода, включваща сложни декорации на различните астрологични знаци. Кадифеният корсаж включваше дълбоко V-образно деколте, което лежеше точно над талията. Носеше чифт дълги черни кадифени ръкавици без пръсти. Визията й беше допълнена от няколко масивни сребърни пръстена, чифт висящи обеци с възли и малък черен кожен клъч.

Филмът на Лопес ще бъде пуснат в тандем с новия й албум ''This Is Me...Now'' на 16 февруари. Лентата е музикален и визуален преразказ на реалните събития и продължение на албума на латино дивата от 2002 г. ''This Is Me...Then''. Лопес разкри на пресконференция миналата седмица, че истинската й любовна история с Бен Афлек я е подтикнала да завърши филма. ''Казах си: ''Не пиша, не правя това.'' Той каза: ''Правиш, пишеш, режисираш, продуцираш, хореографираш, правиш всички неща. Започни да навлизаш в това, започни да притежаваш малко от това, което си.'', си спомня тя, че Афлек й е казал.

Двойката се ожени през юли 2022 г., повече от година след подновяването на връзката си. За първи път се срещат две години в началото на 2000-те, преди да се откажат само дни преди сватбата си през 2004 г. Режисьорът Дейв Майерс отбеляза на пресконференцията, че тяхната възродена страст е повлияла голяма част от посоката на филма и той специално спомена една сцена, в която тя работи като строителен работник във фабрика за сърца.


Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Джей Ло тръгва на турне

19.02.2024

Джей Ло остана без коса

07.02.2024

Чуйте новата песен на Джей Ло

05.02.2024

Нов секси видеоклип от Джей Ло

01.02.2024


flash