P!nk спря свое шоу заради раждаща фенка

От малък фен на P!nk. Може би това ще се случи с детето, което реши да се появи на бял свят именно по време на шоу на изпълнителката на "So What". Да, точно така – жена започна да ражда по време на участие на певицата, а тя дори спря концерта за малко.

Това се случи докато P!nk изнасяше концерт в Сидни, Австралия, за първи път от шест години насам. Докато пееше "Our Song", тя беше предупредена от феновете, че жена ще ражда. В крайна сметка един медик изкара бъдещата майка от залата в инвалидна количка. Майката изглеждаше в добро настроение, защото махаше на тълпата, докато си тръгваше.

"Алесия или Алекс се ражда в момента?", извика P!nk от сцената. 44-годишната певица имаше предвид рожденото си име Алесия Бет Мур. След това каза на феновете: "Сякаш не трябва да гледаме." "Всички ѝ дайте лично пространство!" P!nk реши да се пошегува как нейната песен е предизвикала раждането на жената. "Уау, "Our Song",това беше тази, която го направи. Не бих се обадила на тази! Мислех, че ще е "Get The Party Started" или "Never Gonna Dance Again",каза тя. Певицата поздрави майката, като каза: "Това е вълнуващо. Дори не знам какво да кажа. Но сега трябва да пеем. Успех! Ще бъде страхотно! Ще се справиш страхотно."

 

@smallzy Woman goes into labour during Pink comcert #pink #summercarnival ♬ original sound - SMALLZY

 

P!nk има две деца - Уилоу Сейдж Харт, на 12 години, и Джеймсън Муун Харт, на 7 години. Те са от съпруга ѝ, професионалния състезател по мотокрос Кери Харт, за когото се омъжи през 2006 г.


Свързани новини

P!nk получи шокиращ подарък

29.06.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

20.02.2023

P!nk с нов клип: "Trustfall"

30.01.2023

P!nk с трибют на Оливия Нютън-Джон

15.11.2022

Чуй BLACKPINK и новото им "Shut Down"

19.09.2022


flash