Трио VIVA с хеттрик през март: нов сингъл, албум и концерт

Трио VIVA започва ударно годината с анонс на три сериозни проекта: нов сингъл, албум и концерт-премиера на албума на 8-и март в клуб Gramophone.  
 
 
Сингълът с романтичното заглавие "Moonlit Sky" е с участието на актрисата и певица Яна Николова, която е автор на текста към песента. "Песента е за страстта и любовта, за независимата жена, която е и авантюрист дори в любовта", споделя Яна. Посланието на песента с усмивка и чар разказват момичетата в динамичното видео. Творческият двигател на видеото е Бисер Овчаров-Барни, който освен режисьор, е оператор и се е погрижил за монтажа.   
 
     
Но най-голямата радост за VIVA и безспорно голям успех за 21-годишните момичета е дебютният им албум Supernova. Албумът с 12 песни е в стилова еклектика от поп, денс, рок и рeгeтон. Обединяващият елемент в парчетата е многогласното пеене, което момичетата щедро демонстрират и което им е спечелило призове у нас и в чужбина.
 
 
Автор на музиката в албума е Славчо Николов (Б.Т.Р.), който също така е музикален продуцент и мениджър на VIVA. Текстовете са негови и на Яна Николова, а аранжиментите са общо дело на Славчо Николов и Алекс Нушев. Звукозаписът на албума е с участието на Мишо Шишков - пиано, Ясен Велчев - пиано, Илиян Диков (Б.Т.Р.) - барабани, Славчо Николов - китара и Алекс Нушев - бас китара.
 
 
В двучасовия концерт на 8-и март, триото ще изпълни на живо всички песни от албума Supernova, кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, както и акапелни изпълнения, в брилянтно вокално съчетание на трите различни тембъра на момичетата. Гост-изпълнители са Славчо Николов и Яна Николова с участие в "Moonlit Sky".
 
 
Билети за концерта в мрежата на  EpayGo.

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Нова песен от трио VIVA

09.06.2023

Трио VIVA с нова песен

18.11.2022

Трио VIVA с нов сингъл и видео

17.05.2022


flash