Бритни Спиърс се извини на Джъстин Тимбърлейк и похвали новата му песен

Бритни Спиърс се извини за някои от нещата, които е написала в мемоарите си "Жената в мен" и които може да са били неприятни за някого, в т.ч. и за Джъстин Тимбърлейк, с когото бяха заедно между 1999 г. и 2002 г.

В книгата си, която излезе на пазара миналата година, Бритни направи серия от експлозивни разкрития за бурната им връзка. Тя отправи множество обвинения срещу бившия си в мемоарите си от 2023 г., включително критикувайки песента му от 2002 г. "Cry Me a River" за това как я е накарал да изглежда. Поп певицата написа, че той я е принудил да направи аборт, когато е забременяла и че с действията си я е накарал да изглежда пред широката общественост като "блудница, която е разбила сърцето на златното момче на Америка", когато са се разделили.

Изненадващо след извинението, постът на поп принцесата продължава с похвали за бившия си след представянето на новия му сингъл и участието му в шоуто на Джими Фелън. 

"Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в книгата си. Ако съм обидила някого от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам... Също така исках да кажа, че съм влюбена в новата песен на Джъстин Тимбърлейк "Selfish". Толкова е добра и защо всеки път, когато видя Джъстин и Джими заедно, се смея толкова силно??? Ps "Sanctified също е уау", написа тя.

Коментарът на Спиърс се появи малко след като нейни заклети фенове започнаха акция, в която стриймваха и купуваха нейната песен от 2011 г. “Selfish”, за да попречат на новия сингъл на Тимбърлейк със същото заглавие да влезе в класациите. Така в четвъртък, когато излезе парчето на певеца, песента на Бритни от албума ѝ "Femme Fatale" влезе в Топ 40 на класацията на iTunes за САЩ. В петък следобед нейното изпълнение се изкачи до първото място, като измести Тимбърлейк на трета позиция. 


Свързани новини

Изненади от Джъстин Тимбърлейк

08.03.2024

Добри новини за феновете на Тимбърлейк

07.03.2024

Джъстин Тимбърлейк анонсира нова песен

21.02.2024

Готви ли Бритни Спиърс нов проект ?

06.02.2024

Джъстин Тимбърлейк навърши 43г.

05.02.2024


flash