Дуа Липа обяви премиерата на новия си сингъл

Трикратно номинираната за награда Грами и шесткратно номинираната за БРИТ Дуа Липа обяви, че новият ѝ сингъл "Training Season" ще излезе на 15 февруари. А няколко секунди от парчето могат да се чуят вече в YouTube.

"Training Season" е вторият сингъл от предстоящия албум на поп певицата, който ще излезе по-късно тази година. Липа разкрива, че песента е вдъхновена от поредица от неуспешни срещи. ''Бях на поредица от лоши срещи и последната беше последната капка. На следващата сутрин пристигнах в студиото при Каролин и Тобиас, които ме питаха как е минало всичко и аз веднага обявих, че ''TRAINING SEASON IS OVER'' и като най-добрите разговори с вашите приятели ''ден, след...'' с много смях ни накараха да сътворим това.''

Изпълнителката добавя, че песента не се отнася само за любовния ѝ живот. ''И въпреки че очевидно става дума за това чувство, когато просто сте напълно готови да казвате на хората… по-специално мъжете в този случай, как да се срещат и държат правилно с вас; става въпрос и за това, че моят тренировъчен сезон е приключил и че пораствам с всяко едно ново преживяване. Никога не съм се чувствала по-уверена, ясна или силна. И въпреки че може да се окаже, че тренировъчният сезон никога не е свършил за всеки от нас, започвате да виждате красотата в намирането на този човек, с когото да го преживеете. Спираш да търсиш обучаемите и започваш да се интересуваш повече от това да имаш някого там, където си и с когото да растеш.''

Новината за песента идва на фона на голяма седмица за британската поп звезда – в сряда Дуа Липа спечели три номинации за наградите БРИТ за 2024 г., включително за изпълнител на годината, поп изпълнител и песен на годината.

Тя наскоро беше обявена за изпълнител на 66-ите годишни награди Грами, които ще се проведат на 4 февруари, където нейната хитова песен "Dance The Night" от касовата сензация "Barbie" е номинирана за "Песен на годината и най-добра песен", написана за Визуална медия.

Песента също попадна в краткия списък на наградите "Oскар" и спечели номинации на тазгодишните награди "Златен глобус" и "Изборът на критиците".


Свързани новини

Сингълът е от албума Radical Optimism

16.04.2024

Дуа Липа с восъчна фигура

19.03.2024

Нов хит сингъл от звездата

19.02.2024

Ето кой ще пее на наградите Грами

24.01.2024

Дуа Липа заряза режисьора

06.12.2023


flash