Джъстин Тимбърлейк представи нов сингъл, част от нов албум

Слуховете все пак се потвърдиха - Джъстин Тимбърлейк се връща към музиката. Изпълнителят пусна нов сингъл, озаглавен Selfish, след близо шест години отсъствие от сцената.

Принцът на поп музиката неведнъж загатна в социалните мрежи, че предстои нещо. Тимбърлейк сподели откъс от баладата във видеоклип в Instagram заедно с кадри от репетициите преди концерта му в "The Orpheum" в Мемфис, Тенеси. Там той изнесе специално шоу в петък вечер пред тесен кръг фенове. Текстът на песента е дело на Луис Бел, Хенри Уолтър, Терон Макиел Томас и Ейми Алън. Режисьор на клипа е Брадли Калдър.

''Selfish'' е част от предстоящия албум на звездата Everything I Thought It Was, който се очаква да излезе на 15 март. "Everything I Thought It Was" е първи солов проект на 42-годишния артист от 6 години насам. Той издаде петия си студиен албум "Man of the Woods" на 2 февруари 2018 г. От тогава насам Тимбърлейк участва в няколко колаборации, включително песните Innocent заедно с Джъстин Скай, както и в Stay With Me заедно с Калвин Харис, Халси и Фарел Уилямс. През септември 2023 г. носителят на Грами реализира и първата си песен от повече от 20 години насам с NSYNC, когато групата се събра отново за записа на "Better Place" за филма "Trolls Band Together".

Неговият дългогодишен музикален сътрудник Тимбаленд първи съобщи за предстоящия албум още миналия април, описвайки го като завръщане към "забавния Джъстин". По думите му той ще напомня за втория соло албум на Тимбърлейк FutureSex/LoveSounds, който донесе на Тибърлейк "Грами" през 2006 г., и стана култов за феновете.


Свързани новини

Изненади от Джъстин Тимбърлейк

08.03.2024

Добри новини за феновете на Тимбърлейк

07.03.2024

Джъстин Тимбърлейк анонсира нова песен

21.02.2024

Джъстин Тимбърлейк навърши 43г.

05.02.2024

Изненадващо действие от Бритни Спиърс

02.02.2024


flash