Джейсън Деруло и Майкъл Бубле с нов съвместен сингъл - "Spicy Margarita"

Джейсън Деруло и Майкъл Бубле ни разгорещяват в "Националния ден на пикантната маргарита" с горещо ново парче, "Spicy Margarita". 
 
В сигурният хит има семпли от емблематичния сингъл "Sway" на Дийн Мартин, който Бубле прослави в дебютния си студиен албум преди повече от 20 години. Версията на Бубле на "Sway" е натрупала повече от 415 милиона глобални стриймвания до момента.
 
 
Първата по рода си музикална колаборация на двете международни икони, оглавяващи класациите - "Spicy Margarita" следва скорошната поява на Бубле в премиерния епизод на новата подкаст поредица на Деруло "On The Road", като към него се присъединява и Sincere Show. 
 
"Музиката на Майкъл е основна част от живота ми. И така, пуснах му "Spicy Margarita" и той веднага се зае с нея. Той попита: "Добре ли е, ако не, аз и моите момчета може да добавим малко оркестрация?" Аз казах "По дяволите, да!". "Неговата версия беше невероятна. Беше точно това, което си представях. Има латино усещане с малко бразилски фънк. Наистина се вълнувам всички да го чуят.", казва Джейсън Деруло.
 
"Корените на това, което правя и което обичам, "Great American Songbook" – пасват толкова перфектно на всичко, което Джейсън създава. Смесването на стандартите от старата школа с по-модерен поп звук беше само въпрос на време и знаех, че ако някой щеше да го направи, това щеше да е Джейсън. Когато го чух за първи път, бях развълнуван, а след това слушах демото и бях поразен. Радвам се, че всички най-накрая ще чуят "Spicy Margarita" и се надявам да ви хареса толкова, колкото и на нас.", добавя и Майкъл Бубле
 
"Spicy Margarita" поставя началото на една успешна и натоварена година за неуморния Деруло, който ще разкрие албума си с 27 песни Nu King на 16 февруари. Проектът ще включва негови предишни хитове и нова музика.

Свързани новини

Нов танцувален химн

22.04.2024

Клипът е сниман в ласвегаския "Voltaire"

10.04.2024

Коледни звънчета

22.11.2023

Обещавал успех срещу секс

06.10.2023

Джейсън Деруло с нов хит

20.07.2023


flash