Селена Гомес влиза в ролята на кралицата на кънтри-рока Линда Ронстад

Селена Гомес се връща към киното с нова роля. Певицата и актриса се насочва към големия екран, за да изиграе една от най-големите музикални икони в историята - Линда Ронстад, с лично одобрение от самата легенда, твърди сайта TMZ.

Спекулациите се развихриха съвсем наскоро, след като Селена публикува без обяснения своя снимка, на която чете мемоарите на Линда от 2013 г. Simple Dreams. Точно по същото време, когато обяви, че отново си взима почивка от социалните мрежи.

Източници твърдят, че Селена е била набелязана за образа на кралицата на кънтри-рока Линда в предстоящ биографичен филм. Плановете все още били в много ранен етап и липсвали подробности за други членове на актьорския състав. Известно е обаче, че Линда лично е одобрила самата Селена и била щастлива, че младата звезда е привлечена към проекта, защото чувствала, че тя е идеална за ролята. Според същите източници Селена вече се е срещнала с Линда преди няколко месеца в дома й, където са разговаряли насаме.

На снимки от ранните години на Ронстад лесно се открива физическа прилика със Селена Гомес, отбелязва сайтът TMZ. Освен това и двете са от мексикански произход - което също би допринесло за успеха на ролята. Певческите умения на Селена Гомес безспорно са на високо ниво, което съответства на уникалния, силен глас на Линда Ронстад, отбелязва в заключение TMZ.


Свързани новини

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Селена Гомес най-накрая каза истината

12.01.2024

Селена Гомес слага край на музиката

04.01.2024

Слуховете се потвърждават

12.12.2023

Двойна премиера

25.08.2023


flash