Приятел на Матю Пери: "Никога не е спирал с наркотиците"

54-годишният Матю Пери се бореше с наркотична и алкохолна зависимост от десетилетия, но през последните 18 месеца твърдеше, че е чист. Той дори издаде мемоари, в които твърдеше, че е преборил зависимостите си с помощта на инструктор и приятелска подкрепа. Дали обаче това наистина е така?!

Актьорът от "Приятели" никога не е спирал с наркотиците, обяви негов приятел, предпочел да остане анонимен, съобщи "Дейли мейл". Пери е лъгал и себе си, и близките си, се казва в публикация на медията. "Той излъга всички, че е чист. Той никога не е бил. Много е тъжно. Най-голямата лъжа, която изрече, вероятно беше за самия него.", казва анонимният мъж.



В крайна сметка аутопсията на актьора показа, че Матю Пери е приел огромни дози кетамин, от които е изпаднал в безсъзнание и се е удавил. Според доклада на съдебния лекар на окръг Лос Анджелис, неговите нива на кетамин са били 3540 ng/ml. Когато се използва за упояване на хора преди операция, пациентите са с доза в диапазона 1000 - 6000 ng/ml.

Докладът на съдебния лекар също разкри, че на Пери е бил предписан кетамин като част от инфузионна терапия за лечение на депресия и тревожност и го е приемал през ден. Съобщава се, че последният път, когато му е предписана доза от лекарството, е седмица и половина преди смъртта му. Големите дози кетамин могат да накарат хората да халюцинират или да изпаднат в безсъзнание.

Докладът добавя, че методът на прием не може да бъде определен, но следи от лекарството са открити в стомаха на Пери, което подсказва, че той може да го е взел под формата на таблетки.


Свързани новини

Джордж Клуни за Матю Пери

29.12.2023

Какво показа аутопсията на Матю Пери?

18.12.2023

Зак Ефрон отдаде почит на Матю Пери

14.12.2023

В памет на Матю Пери

16.11.2023

Мат Лебланк се сбогува с Матю Пери

15.11.2023


flash