Арнолд Шварценегер зарадва деца с подаръци

Арнолд Шварценегер винаги е готов да раздава празнично настроение на хората в нужда. 76-годишният актьор и тази година не направи изключение. Той дари от времето си и множество подаръци на деца в нужда в младежкия център Hollenbeck в събота.

Благотворителната дейност е вдъхновена от първата му Коледа като имигрант в САЩ. Видео от центъра бе споделено в социалните мрежи, а самият Шварценегер го публикува в профила си в TikTok и Instagram. Във видеото се вижда как бившият губернатор на Калифорнияраздава подаръци на местните посетители, които включват групи от семейства и деца. Звездата също така разговаря с тях и позира за снимки. 

 

 

''Когато дойдох в тази страна, моите приятели от Gold's Gym ме поканиха у тях. Беше фантастично. Дадоха ми коледни подаръци и имаха това красиво коледно дърво и се почувствах толкова приобщен тук в Америка, въпреки че бях чужденец и току-що бях дошъл в тази страна“, спомня си той. ''Никога няма да забравя този вид доброта и затова исках да направя същото, когато имах пари“, добави той. „Ето защо през последните 30 години идвам в младежкия център и дарявам подаръци“, сподели звездата от Терминатор. ''Кара ме да се чувствам добре, че мога да споделя тази доброта и да вдъхновявам други хора да направят същото''.

 

 

Празничното събитие включваше и много забавления, снежни човеци, музика и забавни дейности. Миналата Коледа близо 10 000 играчки бяха раздадени по време на годишното събитие Miracle On 1st Street. Миналия месец Шварценегер бе заснет да следва друга своя ежегодна традиция, раздавайки пуйки в младежкия център за Деня на благодарността.


Свързани новини

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024


flash