Деми Ловато се сгоди

За връзката между Деми Ловато и Джордан ''Джутс'' Лутс стана ясно през август 2022 година. Лутс е 32-годишен текстописец. Той се среща за първи път с Деми в началото на 2022 година, когато заедно написаха нейната песен "Substance". А, ето че след малко повече от година двамата вече са сгодени.

Звездите са се сгодили в събота в Лос Анджелис. Самата Ловато сподели снимки от събитието в своя Инстаграм. След предложението Лутс и Ловато посетили Craig’s, един от любимите им ресторанти в Лос Анджелис, за да празнуват със семействата си.

 

 

"Определено съм на наистина добро място" сподели Ловато пред CBS Mornings по-рано тази година. "Не знам за какво ще пиша в следващия си албум, защото съм толкова щастлива. Чувството е наистина добро ... определено куп пикантни любовни песни, със сигурност."

През юли Ловато загатна за тяхната любовна история като каза, че са "приятели преди всичко."

"Първо станахме приятели. Бяхме приятели няколко месеца и след това решихме да започнем да излизаме." сподели певицата.

А, наскоро даже стана ясно, че Деми Ловато е направила татуировка на гаджето си Джутс. Той е решил да си направи татус, посветен на една от песните на изпълнителката и е помолил лично тя да я направи. Джутс е придружавал певицата на турнето ѝ през миналата година. Той се почувствал вдъхновен да си направи татуировка в чест на нейната песен "4 Ever 4 Me", тъй като Деми е написала тази песен за него, затова той искал тя да направи и самия татус. Ловато не искала да направи цялата татуировка сама, но асистирала с важна част и всичко станало добре накрая.

"Моят приятел беше на турне с мен, посещаваше ме и ние имахме татуист там, и той искаше да си направи татуировка на заглавие на моя песен - "Forever For Me", която е песен, която съм написала за него. И докато беше татуиран, той каза: "Искам ти да го направиш". Аз реагирах: "Какво?!".", разказа звездата.


Свързани новини

Наближават MTV VMA 2023

24.08.2023

Кармата явно е приятел на Тейлър Суифт

23.08.2023

Любопитен кавър от актуален сериал

15.08.2023

Този проблем ѝ пречи да шофира

31.07.2023

Деми Ловато избра да е жена

15.06.2023


flash