"Ера на Тейлър Суифт" в Пенсилвания

Почти не минава ден без новина за певицата Тейлър Суифт. За нея се говори по цял свят.

Тейлър Суифт е Човек на годината на сп. "Тайм", глобален артист на Спотифай, първият изпълнител с турне над 1 млрд. щатски долара приходи, а концертният филм за турнето Eras е най-касовият на всички времена. Да, това определено е нейната година. Така смятат и от Камарата на представителите на щата Пенсилвания, които решиха да обявят 2023 г. за "Ера на Тейлър Суифт" в Пенсилвания. Така Суифт получава още едно отличие още преди края на годината. Законодателите са взели това решение на 34-тия рожден ден на певицата. 

С концертите си Суифт е допринесла за икономиката на градовете Питсбърг и Филаделфия. Изпълнителката е и донор на благотворителни организации. На национално ниво Суифт е окуражила хиляди хора да гласуват, особено младежи.  Според резолюцията на Камарата на представителите на щата Пенсилвания родената в щата певица има голямо музикално, културно и икономическо значение през последната година. Тейлър Суифт е ролеви модел за смелост, приемане на самия себе си и устояване пред лични и професионални предизвикателства, се казва още в резолюцията. Повечето републиканци в Камарата гласуваха против, както и някои демократи. 

Тейлър Суифт е родена близо до Уест Ридинг в окръг Бъркс, на около 96 км северозападно от Филаделфия. В тийнейджърските си години тя напуска щата Пенсилвания, за да замине на Нашвил, за да даде тласък на музикалната си кариера. 


Свързани новини

Рекорд след рекорд

25.04.2024

Неочаквана радост за феновете

19.04.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Международен скандал ?

08.03.2024


flash