Търси в сайта...

Михаела Маринова възпява "Такава Любов"

Михаела Маринова не е спряла да вади хитови сингли от последния си албум До безкрай. С него сякаш тя порасна, превърна се в артист с безкомпромисно присъствие на музикалната ни сцена. 
 
2023-та беше пълна и с други постижения за нея – първо самостоятелно турне, покана от Любо Киров да се присъедини към неговата супер успешна и тотално разпродадена концертна обиколка, награда за "Изпълнителка на годината" от БГ Радио, няколко международни колаборации, многобройни звукозаписни сесии и участие в най-значимия творчески лагер за писане на музика у нас. 
 
 
"Такава Любов" е шестият сингъл от албума До безкрай. По музика и текст на Михаела Маринова и Павел Николов, песента е една от най-силните в кариерата на Михаела досега. Освен с аудио, "Такава любов" излиза и с официално видео, реализирано от виртуозния хореограф Милен Данков и режисьора и оператор Виктор Милушев. В него Михаела е по-различна от всякога - зряла, силна, вихрена. 
 
"Има неща, които не могат да бъдат просто казани. Изпяла съм ги в песен, вплела съм ги в движение. Това е "Такава любов.", споделя изпълнителката.
 

Свързани новини

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Михаела Маринова с ново лятно парче

28.07.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Нова песен от Михаела Маринова

27.04.2023

Група ще придружава певицата

29.03.2023


flash