Поли Генова с нова коледна песен и видео "Magical"

Поп-звездата Поли Генова зареди феновете си с празнично настроение с нов сингъл и видео – "Magical"! 
 
Година след успешния си коледен албум По-добрата Коледа, Поли се завръща с още едно вълнуващо творение. "Magical" е международен проект, обединяващ усилията на четирима талантливи чуждестранни автори. 
 
"Magical" е едно музикално пътешествие, което не просто дарява слушателите с истинско усещане за уют и празнични емоции, но и напомня, че на Коледа се случват чудеса. Видеоклипът на песента е заснет в Рила планина под режисурата на Томислав Михайлов-Чочо. Визуалната постановка разказва историята на Поли и нейния годеник Джоузеф, които са разделени през празничните дни, но коледната магия в края на видеото ги събира отново у дома.
 
 
"С този проект искам да напомня, че на Коледа наистина се случват чудеса, а музиката е вълшебният път, по който можем да ги открием. Благодарна съм на целия екип, че успяха да пресъздадат истинското вълшебство на коледните празници в песента и видеото, които, вярвам, ще достигнат сърцата на хората и ще ги накарат също да почувстват магията", сподели Поли Генова за създаването на песента.
 
Албумът По-добрата Коледа включва авторска музика, световноизвестни коледни класики и великолепни дуети с Любо Киров, Орлин Горанов, Орлин Павлов и Прея. Музиката гарантирано зарежда феновете с празнично настроение и успява да накара слушателите да погледнат на света с по-позитивен поглед и да открият смисъла на истински по-добрата Коледа.
 
Съвсем скоро феновете на Поли ще имат възможността да я видят на живо в София, където тя ще изпълни песни от албума си на специален коледен концерт, в компанията на самия Дядо Коледа.

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

21.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023

Премиера от Поли Генова

12.05.2023


flash