Venci Venc' стартира самостоятелна кариера с "Давам"

Венци е на българската музикална сцена вече над 10 години като част от супер успешното хип-хоп дуо Pavell & Venci Venc’. 
 
Екстравагантната му персона, запомнящите се рими и таланта му за сцената помагат на дуета, от който е част, да изгради огромна и вярна публика, която ги следва години наред, а Setaabrat се превръща в парола за влизане в техния свят.
 
Преди няколко месеца, след цяло десетилетие заедно, Павката и Венц решават да разделят артистичните си изяви. Междувременно Венци става баща за втори път, започва работа като творчески директор на рекламна агенция и основава start up компания. Не спира да влиза в студио и да записва нови песни.
 
 
Сега стартира самостоятелната си кариера с проект озаглавен "Давам", който излиза и с емоционално видео. "Любовна картичка към жената, която обичам", така Венци описва новата си песен. Пише я заедно с Теодор Димитров, аранжиментът на Ана Пешева, а във финалните щрихи на продукцията се включва и музикалният продуцент Васил Иванов-Dexter.
 
Заснема видеото в театър "Сълза и смях", като по създаването му работят Кристиян Русев, Albumite.bg и Кирил Кирилов. В клипа Венци е сам на сцената и без публика. "Животът на артиста не е винаги бляскав, споделен и интересен. Често сме неразбрани и много раними. В такъв период от живота ми се роди "Давам". Такава е и символиката на видеото.", споделя той.

Свързани новини

Pavell & Venci Venc' - "Havana"

14.05.2018

Пламен и Иво, Pavell&Venci Venc' с дует

24.07.2017

Pavell & Venci Venc' - "Вдигам Level"

25.11.2016

Pavell & Venci Venc' на гости в студиото

30.11.2015


flash