Търси в сайта...

Тейлър Суифт понякога пътува в... куфар?

За Тейлър Суифт със сигурност може да се твърди, че е стройна, слаба и гъвкава. Това би ѝ позволило наистина да се събере в куфар. Но дали и защо ѝ е да го прави?
 
Кадър как от апартамента на певицата в Манхатън излизат двама бодигардове с огромен куфар се появява за първи път през лятото на 2017 г. Това се случи още няколко пъти от тогава. На пръв поглед в папарашките снимки няма нищо необичайно. Все пак, със сигурност Тейлър Суифт не пътува само с ръчен багаж, а трябва да вземе със себе си всичките си великолепни дрехи, обувки, гримове, аксесоари и неща, без които всяка една известна личност не може. Логично, толкова много багаж се пренася от бодигардовете. 
Феновете на изпълнителката обаче са на съвсем друго мнение. Почитателите на Тейлър Суифт са убедени, че понякога любимката им пътува в куфар, за да не се сблъсква с папараците. Из интернет форуми, посветени на Суифт, те доразвиват и доукрасяват конспиративните теории защо и как тя се побира в куфар. Едни изтъкват, че макар и Тейлър винаги да е дружелюбна с медиите и феновете, тя все пак ненавижда прекомерното внимание, което ѝ се отделя, и иска понякога да запази анонимност.
 
Други разсъждават върху начина, по който изглеждат бодигардовете с куфара, и посочват, че дори и здрави мъжаги като тях сякаш се затрудняват от тежестта на товара. Което пък ги води на мисълта, че в куфара не са дрехи и обувки, а истински човек. Освен това бодигардовете носят куфара, вместо да го търкалят на колелцата му, което пак е съмнително.
 
Трети припомнят, че Суифт сама е признавала в редица интервюта, че понякога се дегизира, за да излезе от дома си. Тя има набор от перуки, шапки, слънчеви очила и дрехи, нетипични за нея, за да се прикрие.
 
 
В интервю на певеца Зейн Малик, той също потвърждава любопитния факт. През август 2017 г. Малик говори пред британското издание на "Vogue", оплаквайки се, че славата понякога има и своите недостатъци, и потвърждава, че заради това певицата "понякога пътува в куфари". Той не дава повече подробности, но с това подклажда още повече конспиративната теория за изпълнителката в куфар. 
 
Стига се дотам, че списание Slate провежда собствен експеримент дали това изобщо би било възможно. Те подбират своя служителка със същия ръст като блондинката - 1,80 метра и сходна фигура. В свита фетална поза жената е около 83 сантиметра, тоест - пасва на дължината на куфара. От Slate уточняват още, че Суифт е гъвкава и атлетична, защото спортува активно в залата и ходи на йога и пилатес. С други думи, тя е достатъчно гъвкава, за да се натика в куфар и да задържи позицията си известно време. Заключението е следното - да, Тейлър Суифт може да влезе в куфар.
 
Как обаче се справя с липсата на въздух часове наред? И може ли наистина човек да остане толкова дълго време сгънат така? Може би това не е толкова начин наистина да пътува за дълго, а го използва само, за да се измъкне незабелязано отнякъде? Само Тейлър знае.
 
Колкото до думите на Зейн Малик - певецът най-вероятно е направил неуместна шега, с която без да иска, е дал тласък на конспирациите.

Свързани новини

Жест между поп титани

22.07.2024

Тейлър Суифт предизвика трус в Швейцария

17.07.2024

Тейлър Суифт продължава да е №1

15.07.2024

Каква чест

11.07.2024

Тейлър Суифт вече има град в Германия

10.07.2024


flash