Съдят мъжа на Риана за опит за убийство

Рапърът A$AP Rocky, партньор на Риана и баща на двете й деца, ще бъде съден в Лос Анджелис по две обвинения за нападение с полуавтоматично оръжие.
 
Миналата седмица, по време на предварително изслушване в съда в Лос Анджелис, съдия М. Л. Вилар отсъди, че има достатъчно доказателства срещу рапъра, чието истинско име е Раким Майърс, за да бъде привикан на свидетелската скамейка за разпит. A$AP Rocky е обвинен, че е насочил пистолет към негов колега - A$AP Relli по време на свада, а след това стрелял два пъти при втори сблъсък. И двата инцидента са от 6 ноември 2021 г. Според прокурорите A$AP Relli, чието истинско име е Терел Ефрон, е имал леки наранявания.
 
До този момент Rocky твърди, че е невинен и по двете обвинения за опит за убийство. На предишното заседание снимка на леките наранявания на Relli, извадена като доказателство в съдебната зала, показваше малки петна сурова, кървава кожа по кокалчетата на показалеца, средния и безименния пръст на лявата му ръка. Според документите, рапърът завежда граждански иск за нападение, побой и емоционален стрес срещу Rocky на 10 август 2022 година. 
 
По време на изслушването детектив Франк Флорес застана на свидетелската скамейка, за да изгледа ново видео от охранителна камера, в допълнение към това, което беше показано на предишното изслушване. В новите кадри се чуват, но не се виждат, две силни пукания, за които екипът на прокуратурата казва, че са от предполагаемата стрелба. 
 
Флорес потвърди, че е прегледал записите в своето разследване и 35-годишният Rocky е имал пистолет в ръката си по време на кавгата. При кръстосан разпит обаче той разкри, че оръжието никога не е било открито. Междувременно двете гилзи, които били извадени от местопроизшествието от A$AP Relli,  и предадени на полицията два дни по-късно, нямат пръстови отпечатъци по тях. 
 
Делото срещу половинката на Риана ще трябва да започне на 8 януари. 

Свързани новини

Речено-сторено

18.03.2024

Срещу солиден хонорар от няколко милиона

06.03.2024

Ариана Гранде с изненадав

05.03.2024

Завръща ли се Риана след майчинството?

20.02.2024

Ариана Гранде с ремикс версия на песен

16.02.2024


flash