Дуа Липа разкри, че третият ѝ албум ще е посветен на откриването на истинския мъж

Изминаха повече от три години, откакто Дуа Липа издаде втория си албум Future Nostalgia, който наскоро надмина 10 милиарда слушания.

''Мисля, че съм малко по-зряла от времето на Future Nostalgia по отношение на преживяванията си'', споделя тя сега. Вторият албум беше издаден през март 2020 г., след като беше изместен с една седмица напред след изтичане онлайн. Албумът се състоеше от 13 песни, включително популярните хитове "Don't Start Now" и "Levitating". През март 2021 г. Future Nostalgia спечели наградата ''Грами'' за най-добър поп вокален албум.

В момента певицата работи по своя трети албум. Липа разкри, че нейният ''наистина личен'' предстоящ албум е за срещата и откриването на истинския мъж. Явно певицата е усетила, че приятелят ѝ Ромен Гаврас е мъжът на живота ѝ и заслужава този жест. От около година Дуа Липа се среща с 42-годишния френски режисьор от гръцки произход. Двойката направи своя дебют на червения килим на филмовия фестивал в Кан през май.  

Попзвездата обясни по американско радио: ''По-скоро са различните чувства и емоции, които изпитвате през целия период на необвързаност. В този период разбирате какво искате, от какво се нуждаете и какво заслужавате. Това преминава от фазата на осъзнаване към потенциално нова връзка.''

И добавя: ''Трябва да видиш истината зад някого – независимо дали е истински или не. Или кой е той.''

28-годишната певица с албански корени преди това имаше връзка с брата на Бела и Джиджи Хадид – Ануар Хадид, който също като сестрите си се изявява като модел.

Дуа Липа се надява да пусне нова музика преди края на 2023 г. и шефовете на звукозаписната компания отчаяно се опитват да гарантират, че записите за дългоочаквания ѝ албум са защитени от изтичане онлайн предварително. Наскоро изтече песен, върху която тя преди това е работила с Фарел Уилямс.


Свързани новини

Нов хит сингъл от звездата

19.02.2024

Скоро ''Тренировъчен сезон'' от Дуа Липа

31.01.2024

Ето кой ще пее на наградите Грами

24.01.2024

Ариана Гранде с разкрития за новия албум

19.01.2024

Кейти Пери със седми студиен албум

05.01.2024


flash