Джейсън Деруло дава тон на празничното настроение с новия сингъл "Closer to Christmas"

"Closer To Christmas" е най-новото от неспирна поредица от издания на неуморимата суперзвезда Джейсън Деруло.
 
След оптимистичния сингъл “Hands On Me с участието на Мегън Трейнър - идеална демонстрация на характерния подход на двамата изпълнители към готовите за клубове поп химни, дойде време и за нещо по-спокойно, но не по-малко оптимистично. Наближаването на Коледните празници явно е оставило звездата в отлино настроение, ако съдим по най-новата му продукция - "Closer to Christmas".
 
 
Коледа обаче не значи почивка - Деруло се впуска и в световното турне "Nu King World Tour", което стартира с разпродаден концерт в "Rod Laver Arena" в Мелбърн, Австралия и продължава с дати в Австралия, Нова Зеландия, Испания, Португалия, Казахстан, Швеция, Норвегия, Дания, Франция, Холандия, Люксембург, Белгия, Обединеното кралство, Ирландия, Германия, Австрия, Чехия, Италия и Швейцария, планирани за март 2024. 
 
Дори и това не изчерпва енергията на хиперактивния Деруло - следва наскоро приключилия сезон като съдия в "The Voice" Австралия, той участва заедно с Александра Шип ("Barbie", "X-Men: Apocalypse") в нео-ноар романтичния трилър "Underwater". Динамичната любовна история, разказана под формата на наративен албум, включва чисто нова, оригинална музика от Деруло, вплетена в историята и композицията, създавайки новаторско и завладяващо изживяване и превръщайки се в забележително събитие в света на аудио забавленията. 

Свързани новини

Нов танцувален химн

22.04.2024

Клипът е сниман в ласвегаския "Voltaire"

10.04.2024

Неочакван дует

26.01.2024

Обещавал успех срещу секс

06.10.2023

Джейсън Деруло с нов хит

20.07.2023


flash