Ники Минаж за майчинството, пластичните операции и творческата криза

Въпреки, че в момента работи по предстоящия пети студиен албум Pink Friday 2, Ники Минаж намери време да блесне и на корицата на новия брой на "Vogue". Преди това рапърката е била на кориците на арабското и японското издание на списанието (съответно през 2018 г. и 2019 г.), но декемврийският брой на американския Vogue бележи нейния дебют в САЩ. 

Минаж говори откровено за предизвикателствата и радостите от отглеждането на 3-годишния си син, когото публично нарича "Papa Bear" (и чието рождено име още не е разкрила официално), за отношенията със съпруга си и творческата криза, а също така и за пластичните операции.

 

 

В интервюто за американското издание на ''Vogue'' Ники Минаж е представена като "най-продаваната рапърка на всички времена", която "никога не е записвала песен, която да не е написана от нея". "Славата, успехът, парите, майчинството, преходът към кризата на средната възраст - тези неща може да направят живота труден, но Минаж държи да уточни, че те не могат да се сравняват с предизвикателствата, пред които е била изправена преди издаването на дебютния ѝ албум "Pink Friday", пише авторът. Трите години, предшестващи издаването на дебютния ѝ албум са били най-стресиращите в живота ѝ, смята изпълнителката. "Да не знаеш дали ще останеш разорен, да не знаеш дали ще се провалиш, няма нищо по-трудно от това", признава Минаж.

Пред "Vogue" певицата заяви, че според нея да бъдеш успешен човек е сложна задача: "Хората, които успяват в нещо, се опитват да го направят да изглежда лесно, но също така се борят с голям страх, че ще подведат хората и себе си. След като успееш, всичко, което кажеш, може да бъде използвано срещу теб."

Ники Минаж има няколко неща в живота си, за които съжалява, едни от които са пластичните ѝ операции. "Гарантирам ви, че ако някога промените нещо по тялото си и направите нещо хирургическо, най-вероятно – в повечето случаи, но невинаги – ще погледнете назад един ден и ще си кажете, че не си е струвало", казва изпълнителката. Певицата допълва, че подобно нещо се е случило с нея, като дори не е можела да повярва, че не се е харесвала преди. Тя сподели, че преди не е можела да гледа свои стари фотоси, а сега обича това свое предишно Аз. "Не ми харесваше да бъда слаба, да имам плосък задник. Да имам гърди, които не са твърде нагоре. Имах доста неща, които не си харесвах. Но сега гледам други, по-стари снимки и ми се иска да бъда същото момиче, което виждам на тях", признава звездата. 40-годишната рапърка дори разкрива, че наскоро е претърпяла операция за намаляване на гърдите и убедено казва, че много повече харесва новото си тяло. "Някога исках да имам по-голямо дупе, а сега осъзнавам колко глупаво е било това", добавя още тя. "Добре е да обичаме извивките си точно такива, каквито са." Минаж обясни как решението да направи промени в тялото ѝ е зависело от нарастващата ѝ обществена персона. По думите ѝ, страстта към музиката я води в "много страшна" среда, която наподобява "аквариум" с "милиони" хора, които постоянно я гледат и обсъждат външния ѝ вид. 

През септември 2019 г. Минаж обяви, че е решила да се оттегли от сцената и да създаде собствено семейство. Същата година, изненадващо за феновете, тя се омъжи за приятеля си от гимназията Кенет Пети. "Тъй като познавам съпруга си от толкова дълго време, за нас е лесно да бъдем един с друг. Разсмиваме се един друг. Държим се безгрижно. И винаги повдигаме някоя стара история. Ако срещна мъж, когато вече съм била известната Ники Минаж, мисля, че ще имам чувството, че ме харесва, защото съм именно Ники Минаж. Но какво, ако не изглеждам като Ники Минаж всеки ден? И това, в комбинация с бременността, вероятно ще ме побърка", признава рапърката. Тя сподели също, че дълбоко в себе си е вярвала, че "щом създаде семейство, просто ще загуби желание да се занимава с музика". Световните медии пишат, че още преди да стане майка е казвала, че щом дойде моментът би се съсредоточила само върху тази роля. 

 

Е, това явно не се случва. Само преди няколко месеца тя избухна с песента ''Barbie World'', заедно с Ice Spice. А петият студиен албум на Ники Минаж Pink Friday 2 е планиран да бъде издаден на 8 декември 2023 г.


Свързани новини

Като подарък за рождения ден

11.12.2023


flash