Търси в сайта...

Поли Генова с уникален клубен музикален спектакъл

Поли Генова ще изненада своите фенове с голям концерт този четвъртък (16 ноември) от 20 ч. в Pirotska 5 Event Center. 
 
Певицата ще изпълни своите най-големи хитове, а бившият член на легендарната група D2 – Дичо, ще бъде специален гост на събитието. Билетите за концерта са в продажба и могат да бъдат закупени от Eventim.
 
На концерта феновете на Поли ще чуят за пръв път на живо "Something 'Bout You" – най-новия ѝ хит в колаборация с популярния полски DJ Brave. Модерното EDM парче, което дебютира наскоро, се издава и продуцира от една от най-големите звукозаписни компании в света Warner Music.
 
На събитието ще прозвучат и песните от последния албум на Поли LAST NIGHT, който излезе само преди месец и включва най-излъчваната песен в български ефир за 2021 г. "Last Night", както и горещото латино парче "La Rumba". Обичаната певица ще зарадва феновете и с изпълнение на "If Love Was a Crime" – песента, с която България спечели 4-то място на Евровизия през 2016 г. 
 
След покоряването на българската сцена с концерта в Pirotska 5 Event Center, в началото на следващия месец Поли ще замине за Малта, където ще бъде част от друг голям концерт на местната звезда Ира Лоско и симфоничен оркестър в две поредни вечери. До края на годината тя е подготвила и още много други изненади за българските си фенове, които скоро ще обяви.

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

21.12.2023

Коледно настроение от Поли Генова

05.12.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023

Премиера от Поли Генова

12.05.2023


flash