Номинациите за ''Грами'' 2024: първите реакции

Вчера станаха ясни номинираните за награди Грами 2024. Много от артистите, които получиха номинации, споделиха своите реакции в социалните мрежи и изразиха благодарност към феновете.

Майли Сайръс, която има 6 номинации, сподели прочувствен статус в Instagram. Заедно със своя снимка в черна рокля и шапка с широка периферия, тя написа:

''Поздравления на всички номинирани за Грами тази година. Да гледам как жените печелят и управляват музикалната индустрия ме кара да се гордея. Забавно е да бъда номинирана и е вълнуващо да спечеля, но музиката ми да бъде ОБИЧАНА по целия свят е истинският трофей.''

 

 

Boygenius, инди рок триото, също имаше добра година, която им спечели одобрения в няколко категории, включително запис и албум на годината. Те споделиха снимка, на която се вижда колко са развълнувани, след като разбират, че се борят за ''Грами''.

 

 

Келси Балерини, чийто албум ''Rolling Up the Welcome Mat'', е номиниран в категорията за най-добър кънтри албум, сподели видео в своя Instagram как майка й Карла, приятеля й Чейс Стоукс и други близки научават новината заедно, а реакциите са повече от бурни.

 

 

Със сълзи в очите, друга кънтри звезда Джели Рол, който наскоро взе награда за най-добър нов изпълнител на наградите CMA 2023, сподели колко е бил изумен да бъде един от номинираните в категориите за най-добър нов изпълнител и най-добро кънтри дуо/групово изпълнение на Грами. В емоционално видео , 38-годишният изпълнител на ''Need a Favor'' нарече номинацията му за ''Грами'' ''най-голямата чест, която един артист може да чуе'' и разкри колко много означава моментът за него, споделяйки, че ''Не бях плакал така, откакто татко умря.''

 

 

Подобно на Джели Рол, Ноа Кохан, също сподели емоционално видео, на което разбира, че ще се бори за най-добър нов изпълнител. Първоначално той избухва в неудържим смях, а след това започва да плаче.

 

 

Друг прочувствен пост дойде от Хали Бейли. 23-годишната актриса и певица разкри, че се чувства като ''в сън'', след като чу соло песента й ''Angel'' да получава номинация в категорията за най-добра R&B песен.

 

 

Съпрузите Майкъл Тротър-младши и Таня Тротър, които съставляват дуото The War and Treaty, научиха по телефона, че имат две номинации за Грами. Те направиха феновете съпричастни към тяхната реакция, докато са на летището, с видео в Instagram.

 

 

Саундтракът на филма Барби, Барби: Албумът, получи цели 11 номинации в няколко категории, включително саундтрак с най-добър резултат за визуални медии и четири от петте номинации в категорията за най-добра песен, написана за визуални медии. 48-годишният Марк Ронсън, който е куратор на саундтрака, не можа да сдържи вълнението си и го отпразнува, като публикува видеоклип, на който свири комбинация от хитове на пиано. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Свързани новини

Раздадоха наградите "Грами"

05.02.2024

Ето кой ще пее на наградите Грами

24.01.2024

27 години след смъртта си

17.11.2023

Номинациите за ''Грами'' 2024

13.11.2023

"Грами" добави три нови категории

14.06.2023


flash