Bulgarian Cartrader се завръща за първия си самостоятелен концерт в Sofia Live Club

След феноменалния успех, който пожъна по-време на третото издание на Sofia Live Festival, неповторимият Bulgarian Cartrader ще завърши европейското си турне с ексклузивен самостоятелен концерт на 11-ти ноември, в Sofia Live Club
 
Освен първото самостоятелно гостуване на Даниел Стоянов, датата бележи и годишнината от издаването на дебютния му албум Motor Songs. За този специален повод, Bulgarian Cartrader е подготвил концерт, изпълнен с изключително позитивна енергия, истинско празнично настроение и незабравимо изживяване. Самият той признава, че с нетърпение очаква да отпразнува този специален ден заедно с феновете си в България.
 
 
Родните ценители на хубавата музика ще имат възможност да се насладят на блестящия талант и уникалното творчество на Bulgarian Cartrader, който отново ще заплени сцената, но в по интимна обстановка. Шоуто се очаква да бъде още по-впечатляващо и всеки пропуснал да го види по-време на Sofia Live Festival ще има шанс да поправи тази грешка. 
 
 
Зад личността на Bulgarian Cartrader се крие мозъкът и поетичното сърце на Даниел Стоянов, чиято бивша група Malky е добре позната на европейската музикална сцена. Даниел живее в Германия повече от 20 години. Свирил и работил много като музикант и автор на песни за Solomun, рапъра Casper и берлинската институция SEEED. Многократно е излизал и на една сцена с германската супер звезда Xavier Naidoo. Bulgarian Cartrader е и изключително талантлив текстописец, който смело се освобождава от ограниченията на популярната музика и следва своя собствен път. 
 
 
Билетите за концерта на Bulgarian Cartrader са на цена от 35 лв. и могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси. В деня и на място цената ще е 40 лв. 

Свързани новини

Французойка е големият победител

19.01.2024

Българин се бори за европейска награда

27.10.2023

Изпълнителят със соло концерт в София

05.07.2023


flash