Хари Стайлс оглави класацията на най-богатите британски звезди под 30 години

Класацията за най-богатите британци под 30 години, изготвена от "Heat's Rich List", вече е ясна, а в нея попадат много популярни звезди. На първо място е певецът Хари Стайлс със състояние от 175 млн. паунда.

29-годишният певец премина бариерата за първи път тази година, благодарение на успешното си турне Love On, което донесе изумителните 508 млн. паунда. Но високите му приходи не се дължат само на концертите му. Стайлс има сключен договор за пет филма с Marvel, изявява се като модел на Гучи и има собствена козметична марка с името Pleasing. 

След него в британската класация се нарежда Дуа Липа, която притежава 82,5 млн. паунда. Тя успешно се реализира в шоубизнеса, като дори пусна своя колекция дрехи в колаборация с Версаче. Освен това гласът й звучи във филма Барби, който сам по себе си спечели 1,1 млрд. паунда. Найл Хоран е на трето място с приходи от 60,4 млн. паунда, следван от бившите си колеги от One Direction - Лиъм Пейн с 49,4 млн. и Зейн Малик с 38,5млн.

В дъното на класацията са поставени: на шеста позиция KSI със своите 36,1 млн паунда, а веднага след него на седма позиция с 32,3 млн. се нарежда изпълнителят Stormzy, чийто нов албум "This Is What I Mean" оглави британските класации. Осмото място се заема от певеца Люис Капалди, който притежава 23,9 млн. паунда и се радва на обичта на феновете, въпреки че се наложи да отмени турнето си, за да се опита да овладее синдрома на Турет, от който страда. На девета позиция се нарежда актьорът Том Холанд с 20,6 млн. паунда, а веднага след него е колежката му Мили Боби Браун с 20 млн. Наскоро тя се сгоди за сина Джон Бон Джоуви.

Въпреки класацията, най-богата в света сред звездите под 30 години си остава Кайли Дженър. От няколко години насам тя води с нейните 770 млн. долара. Все пак само от публикация на пост в социалните мрежи печели по 1,26 млн.

Междувременно в категорията за звездите, известни заради техните родители на първо място се оказа Бруклин Бекъм, синът на Дейвид и Виктория Бекъм. Общо семейство Бекъм е натрупало около 370 млн. паунда през последната година.


Свързани новини

Сега вече и официалното видео

21.07.2023

Защо замерват артистите на сцената?

12.07.2023

Поредна звездна жертва

10.07.2023

Нов клип от Хари Стайлс

04.05.2023

Хари Стайлс иска да играе сериозни роли

05.04.2023


flash