Търси в сайта...

Ед Шийрън стана първият британец с награда Gold BRIT Billion Award

Ед Шийрън стана първият британски изпълнител, който получава наградата Gold BRIT Billion Award. Златният трофей се дава на изпълнител, който е надхвърлил 10 милиарда стриймвания в Обединеното кралство.
 
Наградата беше връчена на изпълнителя на "Shape Of You" от Brit Awards миналата седмица. Той публикува наградата в социалните медии и коментира: "Здравейте, току-що получих награда Brit за изпълнител с повече от 10 милиарда стриймвания, благодаря, че направихте всички стриймвания. Харесва ми да съм британец."
 
 
Новината идва след като новият албум на Ед, Autumn Variations, стана 7-ят поред албум, който дебютира на #1 в класацията по продажби на албуми в Обединеното кралство.
 
Autumn Variations се отклонява от предишните заглавия на Ед с математически символи и е първият, издаден от неговия собствен звукозаписен лейбъл Gingerbread Man.
 
Autumn Variations - съдържание:
1. Magical
2. England
3. Amazing
4. Plastic Bag
5. Blue
6. American Town
7. That’s On Me
8. Page
9. Midnight
10. Spring
11. Punchline
12. When Will I Be Alright
13. The Day I Was Born
14. Head > Heels
 
Ед казва за албума: "Миналата есен открих, че приятелите ми и аз преминаваме през толкова много промени в живота си. След летните горещини всичко или се успокоява, уталага, достига върха, или се разпадна".
 
"Когато преминавах през труден период в началото на миналата година, писането на песни ми помогна да разбера чувствата си и да се примиря с това, което се случва, и когато научих за различните неща, които са се случвали на моя приятел, написах песни, някои от негова гледна точка , някои от моя, за да уловя как той и аз гледахме на света по онова време. Имаше моменти на влюбване и нови приятелства, но имаше моменти на разбито сърце, депресия, самота и объркване.
 
"Баща ми и брат ми ми разказаха за композитор на име Elgar, който композирал "Enigma Variations", където всяка от 14-те композиции беше за различен негов приятел. Това ме вдъхнови да направя този албум. Когато записах "Subtract" с Aaron Dessner, веднага превключихме за новия албум. Пишехме и записвахме без прекъсване и този албум се роди от това партньорство. Чувствам, че той е уловил усещането на есента толкова чудесно в своя звук и се надявам всички да го обичат толкова, колкото и аз."

Свързани новини

Бельото на Ед Шийран на търг

30.11.2023

Важно!

25.10.2023

Ед Шийрън идва у нас!

20.10.2023

Англичанинът може да бъде и лошо момче

05.10.2023

Ищците сами се отказаха

25.09.2023


flash