Търси в сайта...

Семейство Бекъм откровеничат за най-тежкия период в брака си в нова ТВ поредица

Сензационният документален филм за Дейвид и Виктория Бекъм тръгна в една от най-гледаните филмови платформи –Netflix.
 
След Меган Маркъл и принц Хари, поредната британска селебрити двойка се качва на „сцената“ с най-лични признания. Документалният филм от четири епизода, озаглавен "Бекъм", проследява Пош и Бекс в техния личен и професионален живот, преминавайки през тяхната история заедно с интервюта на двойката и техни приятели.
 
Филмът хвърля светлина не само върху аферата с Ребека Лус, но относно споровете с Алекс Фъргюсън, живата легенда и мениджър на Манчестър Юнайтед, който неотдавна издаде скандална автобиография, с много пикантни подробности за редица личности, включително и за Дейвид Бекъм. Според сър Алекс, Дейвид се е променил много, след като се е срещнал с Виктория, преди старта на световното първенство през 1997 г. Не остава тайна и какво наистина е мислила майката на Бекъм за Пош - жената, която ще стане съпруга и майка на трите му деца.
 
В сериала Виктория говори откровено за болката, която е изживяла след твърденията, че нейният съпруг има афера с Ребека Лус. Бившата Спайс Гърлс признава през сълзи, че това е бил най-трудният период в живота ѝ. Сериалът включва и кадри зад кулисите на тяхната скандална сватба, на която те обличат крещящи лилави дрехи по време на пищна церемония. Не пропускат и много грубата реч на кума им, Гари Невил.
 
Предстоят няколко наситени с емоции часа за феновете на двойката и документалните сериали.

Свързани новини

Празнуваха рождения ден на Виктория

23.04.2024

Двойката е влюбена в Черна гора

04.08.2023

Виктория Бекъм пак запя

26.07.2023

Netflix прави сериал за Дейвид Бекъм

19.07.2022


flash