На 30 септември Графа ще покаже на стадион "Васил Левски" как невъзможното става възможно

Обединени от идеята в България да се случи наистина стойностно и красиво музикално събитие, Графа, екипът на концерта и всички парнтьори в него правят чудеса, които ще се сбъднат на терена на Национален стадион "Васил Левски" на 30 септември.
 
Организаторът на концерта Монте Мюзик повдигна завесата, като показа в социалните си мрежи няколко секунди 3D симулация на сцената и мултимедиата. Вече са ясни голяма част от специалните гости – Мария Илиева, Михаела Филева, Тино, Веско Ешкенази, Мистерията на Българските гласове.
 
На 30 септември талантът и изкуството имат своя специален празник. На впечатляващата сцена на терена на Националния ни стадион ще излезе виртуозният 16-годишен пианист Ивайло Василев, дете на фондация "Димитър Бербатов". В телевизионно интервю Графа разкри, че 12-годишната му дъщеря Никол също има място на сцената на концерта, като част от RiO Kids. Заедно с това издаде още една тайна за шоуто – хореографът Радостина Точева и танцьорите от RiO Crew – Йоана Станчева, Радина Рашкова, Виктория Петкова, Кевин Костов, Ивайло Стоянов, Виктор Ангелов и Евгени Караджов ще допринесат за колорита на мащабната продукция.
 
Грандиозното събитие се осъществява с генералната подкрепа на ПроКредит Банк, която е и инициатор на редица екологични активности на стадиона. Най-важният участник - публиката, ще присъства на първия български "зелен" концерт. Чрез поставянето на контейнери, посетителите ще бъдат насърчавани да изхвърлят отпадъците си разделно. За целта  около и вътре в стадиона ще са разположени шатри на ПроКредит Банк, на които ще има стимулиращи награди. Всеки зрител на концерта ще може да участва и в томбола за един от три електрически велосипеда. 
Центърът за градска мобилност също се включва в екологичните инициативи, осигурявайки повече възможности за придвживане с градския транспорт като допълнителни автобусни линии и метровлакчета през по-малки интервали.
 
Всеки един участник в приключението "Концерт на Графа на НС "Васил Левски" ще почувства удовлетворение,  защото с 5 лева от стойността на билета си помага за развитието на талантливи деца от  фондация "Димитър Бербатов". В телевизионно интервю голмайстор №1 на българския национален отбор също заяви личното си присъствие на концерта.
 
Времето в последната събота на септември обещава да е топло, а слънцето ще се усмихва в очакване на най-голямото българско събитие на годината. Билети за него се продават в мрежата на Eventim, в деня на концерта, от 12 часа ще бъдат отворени две каси – на Централен вход на стадиона и касата до метростанция "Стадион Васил Левски".

Свързани новини

Влади Ампов с нов клип

16.05.2024

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

08.02.2024


flash