Концерти на Мария Илиева, 100 Кила и Дара Екимова са кулминацията на "Парк фест"

Концерти на Дара Екимова, Мария Илиева, 100 Кила и Тома Здравков са кулминацията на "Парк фест" от 21 до 24 септември, съобщават организаторите.
 
Българските звезди ще зарадват публиката с изпълнение на най-големите си хитове в компанията на виртуозни инструменталисти, а събитието е с вход свободен, информира БТА.
 
Организаторите са подготвили изненади в отделните тематични зони на фестивала, с които да зарадват посетителите. За най-малките са предвидени целодневни безплатни занимания, сред които научни експерименти, игри, творчески класове и еко активности за развитие и изява на креативния потенциал.
 
Фестивалът отново ще насърчи активния начин на живот сред всички възрасти - в спортната зона посетителите ще могат да избират между повече от 20 дисциплини и активности. Откритите тренировки ще се водят от професионални треньори и национални състезатели, които ще демонстрират техники и упражнения, подходящи както за начинаещи, така и за вещите в спорта.
 
Празничната атмосфера на събитието ще бъде допълнена от най-големия пътуващ лунапарк в България, който пристига в столицата ексклузивно за "Парк фест", с нови и още по-вълнуващи паратропери и атракциони. 
 
На арт базара ще има творчески работилници, класове по рисуване и ръчно изработените произведения на български автори.
 

Свързани новини

Очаква ни целодневна програма на открито

20.05.2024

Нова песен, нов хит

07.05.2024

Роби представи нов албум с колаборации

29.04.2024

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024


flash