Търси в сайта...

Търси се журналист с ресор "Тейлър Суифт"

Водещата американска регионална пресгрупа "Ганет" (Gannett), собственик на мрежата "Ю Ес Ей Тудей", пусна напълно сериозна обява, търсейки "енергичен" и познаващ мултимедиите журналист, който ексклузивно да отразява поп суперзвездата Тейлър Суифт - "културен феномен и комерсиален валяк", пише АФП.

Тейлър Суифт превзе Billboard с четири албума едновременно

"Търси се опитен, мултимедийно ориентиран журналист или журналистка, способен да улови музикалното и културно влияние на Тейлър Суифт", се посочва в обявата.

От пресгрупата отбелязват, че фенската маса на Суифт е достигнала безпрецеденти висоти, както и значението на нейните музика и наследство в САЩ и по света.

Град в САЩ се прекръсти на... Тейлър Суифт

Репортерът, който търси "Ганет", трябва да е "енергичен редактор, фотограф и с опит в социалните медии, както и с ненаситна жажда да отразява дейността на Тейлър Суифт във всички платформи".

Идеалният кандидат трябва да може да улови вълнението около настоящото турне и предстоящия албум на суперзвездата, предоставяйки същевременно обмислен анализ на музиката и кариерата й.

33-годишната Тейлър Суифт е смятана за музикален и културен феномен, както и за комерсиален титан. Певицата току-що завърши част от турнето си "Eras" в САЩ и Мексико, а през ноември 2024 г. трябва да направи спирка в Канада.

До края на следващата година на Суифт й предстоят концерти в Аржентина, Европа, Азия и Австралия.

Със 146 дати, билетите за които са разпродадени, се очаква приходите от турнето на Тейлър Суифт да достигнат 1 милиард долара. В края на август певицата обяви концертен филм, който ще излезе в киносалони в САЩ, Канада и Мексико на 13 октомври.

А най-новото постижение на поп звездата, е че стана големият победител на  наградите на MTV. Суифт грабна топ отличието за видео на годината за клипа към хитовото си парче "Anti-Hero" - водещ сингъл от албума й "Midnights".
 
По-рано развълнуваната изпълнителка получи и наградата за поп видео. Хитът на Суифт "Anti-Hero" спечели и наградата за песен на годината и за най-добра режисура.
 
Като черешката на тортата Суифт прибави и приза за изпълнител на годината. 

Свързани новини

Каква чест

11.07.2024

Тейлър Суифт вече има град в Германия

10.07.2024

Мил жест към Тейлър Суифт

03.07.2024

Голямо дарение

28.06.2024

Кралско звездно селфи

24.06.2024


flash